X

Gmail: Functia NOUA pe care TOATA LUMEA o Astepta!

Gmail este cea mai mare platforma pentru email de pe planeta, iar o noua functie foarte importanta a fost descoperita, ea aducand ceva ce foarte multa lume asteapta de foarte multa vreme pentru aceasta platforma. Mai exact, compania Google urmeaza sa implementeze in aplicatia Gmail o noua functie care va permite programarea trimiterii de email-uri la ore predefinite de catre ea, sau predefinite de catre noi, ceva ce multa lume asteapta.

Gmail nu are in momentul de fata o functie care sa permita programarea trimiterii de email-uri, insa cu ajutorul extensiilor pentru browsere, sau a Google Script-urilor, functionalitatea poate fi obtinuta. Procesul nu este unul simplu, iar cei de la Google stiu asta, asa ca pregatesc pentru aplicatia Gmail pentru Android o noua functie care va permite programarea trimiterii de email-uri la ore predefinite, iar foarte multa lume va fi bucuroasa sa afle de existenta ei.

Gmail: Functia NOUA pe care TOATA LUMEA o Astepta!

Gmail nu ofera prea indicii privind modul in care va functiona totul, sau cand va fi lansata aceasta noua functie, aplicatia confirmand doar faptul ca ea exista si este testata in momentul de fata de catre cei de la Google. Partea interesanta este ca aceasta noua functie pentru Gmail nu va fi oferita doar in aplicatia pentru Android, ci si in versiunea web, accesibila de pe calculatoare, deci toata lumea o va putea folosi pentru a programa trimiterea de email-uri.

“The Gmail team appears to be adding its own native scheduling feature to the app, and that likely means it should also be coming to the web interface soon. The evidence is very straightforward on this one, there’s just a label containing the title “Schedule send” that goes with a new entry in the overflow menu of the Compose screen.”

Gmail are foarte multi utilizatori, iar implementarea acestei functionalitate aduce platforma celor de la Google  in rand cu altele care ofera de ceva vreme functii similare pentru utilizatorii globali. Desi in cazul unora e posibila inclusiv programarea trimiterii de email-uri chiar si cand utilizatorii sunt offline, in cazul Gmail e putin probabil ca aceasta optiune sa fie disponibila pentru utilizatorii din lumea intreaga pe web, sau in aplicatia Android.

This post was last modified on iul. 31, 2018, 10:37 AM 10:37

Disqus Comments Loading...