X

Avion Ryanair EVACUAT cu Pasageri PANICATI de un Smartphone in FLACARI

Un avion Ryanair a fost evacuat de ugenta pe aeroportul El Prat din Barcelona, deoarece a fost oprit de urgenta din cauza unui smartphone care a luat foc inainte de decolare. In clipul video de mai jos puteti vedea o inregistrare facuta pe pista aeroportului, unde pasagerii au fost evacuati de urgenta, si in destul de multa panica, din cate se pare, din cauza incidentului.

Ryanair a confirmat faptul ca incidentul a avut la baza un smartphone care era la incarcat prin intermediul unei baterii externe, acesta generand detul de mult fum in urma exploziei. Acesta a si fost, probabil, motivul panicii pasagerilor, acestia parasind aeronava in foarte mare graba, lovindu-se unii de ceilalti pe toboganul special folosit pentru evacuari de urgenta.

Avion Ryanair EVACUAT cu Pasageri PANICATI de un Smartphone in FLACARI

Ryanair nu a oferit detalii cu privire la tipul de smartphone care a luat foc in interiorul avionului sau, iar acest lucru este perfect normal din moment ce s-ar fi generat multa panica. Totusi ar fi bine stiut ce model de telefon a fost in mijlocul acestui incident, pentru ca el se poate repeta, iar Ryanair cam are o obligatie morala de a anunta lumea pentru a sti cum sa se protejeze.

“The passengers of a flight from Barcelona to Ibiza were evacuated in an emergency at Barcelona’s El Prat Airport because of a fire in a mobile phone that was being charged with an external battery. All the passengers were evacuated from the aircraft in a safe way to the terminal and the cabin crew took charge of the device. Ryanair is working to organise a replacement plane to re-accommodate the passengers as fast as possible.””

Ryanair a anuntat ca va avea grija ca pasagerii sa ajunga la Ibiza, acolo unde trebuia sa aterizeze avionul care nu a mai reusit sa decoleze, insa nu a spus si ce pagube exista in aeronava. Ryanair a confirmat doar ca angajatii sai au avut grija de pasageri, si sa preia telefonul problematic, insa incidentul ridica iar semne de intrebare cu privire la bateriile telefoanelor mobile.

This post was last modified on aug. 2, 2018, 8:52 PM 20:52

Disqus Comments Loading...