X

JelbrekTime face Jailbreak pentru watchOS 4.1

JelbrekTime este un software lansat in cursul acestei zile pentru utilizatorii Apple Watch, el permitandu-le utilizatorilor care au instalat watchOS 4.1 sa faca jailbreak pentru smartwatch-urile Apple. Vorbim despre o solutie de jailbreak care este oferita doar pentru Apple Watch 3 in momentul de fata, restul modelelor nefiind suportate, chiar daca ruleaza watchOS 4.1.

JelbrekTime este limitat doar in momentul de fata la Apple Watch 3, iar hackerul care a dezvoltat solutia de jailbreak promite ca ea va functiona si pe alte modele ale Apple Watch ce ruleaza watchOS 4.1. Prolema in momentul de fata sta in faptul ca JelbrekTime nu este o solutie completa de jailbreak pentru watchOS 4.1, ci doar una dedicata dezvoltatorilor de aplicatii.

JelbrekTime face Jailbreak pentru watchOS 4.1

JelbrekTime trebuie folosita cu ajutorul Xcode pentru a permite efectuarea de jailbreak pe Apple Watch 3 care ruleaza watchOS 4.1, deci doar cei care stiu cum sa faca asta o pot folosi. Aceasta este o masura normala pentru un software care este deocamdata disponibil doar in versiune beta, insa JelbrekTime ramane in dezvoltare pentru a deveni o solutie simpla de utilizat pentru toata lumea.

“An almost complete developer jailbreak for Apple watch S3 watchOS 4.1. If you want to run this on something other than Apple Watch S3 on 4.1 You need to modify this project. Simply add more offsets to offsetfinder.c and you should be good to go. While watchOS 3.x (iOS 10.x) is vulnerable to v0rtex, structs like kport_t is different to watchOS 4. To port jelbrekTime to 3.x you need to modify kport_t (and possibly other things) to get v0rtex running. You also very likely need to make some changes to the kernelpatches.”

JelbrekTime este prima solutie de jailbreak lansata pentru Apple Watch 3, sau watchOS 4, iar avand in vedere cum se prezinta lucrurile, e putin probabil ca suport pentru alte versiuni sa fie oferit. Totusi, daca aveti un Apple Watch 3, atunci puteti face jailbreak cu JelbrekTime folosind software-ul din aceasta pagina si instructiunile disponibile acolo.

This post was last modified on aug. 4, 2018, 7:40 PM 19:40

Disqus Comments Loading...