X

Facebook: Functia NOUA care a luat LUMEA prin SURPRINDERE

Facebook este de ceva vreme cea mai mare retea de socializare de pe planeta, peste 2 miliarde de persoane accesand-o in fiecare luna pentru a discuta cu prietenii, a afla lucruri noi, si nu doar atat. Compania care a creat Facebook stie deasemenea ca foarte multi dintre cei care acceseaza platforma o fac si pentru a-si cauta dreagostea, asa ca in aplicatia pentru iPhone si Android a fost implementata o functie speciala pentru aceasta categorie de persoane.

Facebook a anuntat acum cateva luni ca urmeaza sa copieze serviciul Tinder, adica va implementa o functie care ii va ajuta pe oameni sa isi gaseasca dragostea in platforma, sau doar o aventura de o seara. Desi multi au crezut ca Facebook va lansa o aplicatie speciala pentru a combina barbati cu femei prin inteligenta artificiala care sa calculeze care s-ar potrivi, compania va implementa functia in aplicatia disponibila pentru iPhone si Android.

Facebook: Functia NOUA care a luat LUMEA prin SURPRINDERE

Facebook va combina doar persoanele care au activat aceasta functie in aplicatie, iar ele vor urma sa aiba acces la grupuri si evenimente speciale pentru cei singuri, sau dornici sa-si gaseasca jumatatea, pe viata, sau doar de-o seara. Facebook va incerca sa combine oamenii indiferent de orientarea sexuala, insa doar cei care au confirmata varsta ca fiind de peste 18 ani vor avea posibilitatea de a accesa aceasta noua functie prin cadrul aplicatiei.

“You can choose if friends of friends can see you or not, and Dating profiles allow non-binary and transgender and orientation options. You’ll unlock Groups or Events you’re a part of for Dating, and you’ll be able to browse potential matches based on the plethora of info Facebook knows about you. If two people express interest in each other (no swiping), they can text each other over Messenger or WhatsApp.”

Facebook le va permite oamenilor sa-si trimita mesaje prin Messenger si WhatsApp daca se potrivesc folosind aceasta functie, iar din acest punct fiecare face exact ce crede de cuviinta pentru ca lucrurile sa mearga. Pentru inceput Facebook va oferi serviciul gratuit pentru toata umea, insa daca el va avea succes, atunci exista toate sansele ca Facebook sa il monetizeze cumva, asa cum se intampla si cu aplicatia Tinder de ceva vreme incoace.

This post was last modified on aug. 6, 2018, 7:57 AM 07:57

Disqus Comments Loading...