X

Gmail: Functia SECRETA oferita SPECIAL in Android si iPhone

Gmail, cel mai mare serviciu de email de pe planeta, are incepand de zilele trecute o noua functie secreta care a fost implementata special pe iPhone si Android in ideea de a le oferi utilizatorilor ceva extrem de util, disponibil in versiunea web. Compania Google a implementat o varietate de noutati pentru platforma Gmail in ultimele luni, insa nu toate functiile au ajuns in aplicatiile pentru iPhone si Android, exceptie facand cea despre care vorbim astazi.

Gmail pentru Android, dar cel mai probabil si iPhone, are o noua functie care ii ajuta pe utilizatori sa vada daca intr-un thread de email-uri exista vreunul care a fost sters la un moment dat de catre ei. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca atunci cand ne uitam la un thread de email-uri in care exista mai multe mesaje, vom avea o alerta care ne spune daca unul dintre ele a fost sters in prealabil, existand si optiunea de a il reintroduce in respectivul thread.

Gmail: Functia SECRETA oferita SPECIAL in Android si iPhone

Gmail are aceasta functie implementata doar pentru thread-urile de mail-uri in care nu exista mesaje sterse complet din contul nostru, adica ele trebuie sa mai fie disponibile in Trash. In cazul in care ati sters deja complet respectivul mesaj din Gmail, atunci functia nu prea mai are cum sa va ajute, deoarece mesajele care au fost sterse permanent nu mai pot fi recuprate de catre utilizatori, asa ca nu va bazati ca aceasta functie va fi utila pentru asa ceva.

Gmail ar eaceasta functie lansata deja in aplicatia pentru Android inca de saptamana aceasta, insa daca nu o vedeti inca, atunci va trebui sa asteptati pana cand va fi activata si pentru voi de catre Google. Gmail ar trebui sa ofere acelasi lucru inclusiv in aplicatia pentru iPhone, insa daca nu va apare, atunci ea va fi disponibila in viitorul apropiat, cei de la Google oferind-o cu siguranta si in aplicatia pentru iOS si utilizatorii de acolo.

This post was last modified on aug. 6, 2018, 7:58 AM 07:58

Disqus Comments Loading...