X

iOS 13 Concept arata un Siri Extrem de UTIL

iOS 13 este la un an distanta de lansare, insa un nou concept ne arata cum ar putea face Apple un Siri cu adevarat util pentru iPhone, iar asta pentru ca in iOS 12 nu exista imbunatatiri. Cei de la Apple implementeaza functii noi pentru Siri in iOS 12, insa nimic din ceea ce vedem in imaginile de mai jos nu va fi disponibil prea curand pentru iPhone.

Acest concept pentru un viitor Siri ne arata ca asistentul personal ar putea fi limitat la o simpla notificare vizibila in partea superioara a ecranului, cu ea putandu-se interactiona mult mai usor. Spre deosebire de ceea ce avem acum, notificarea ar putea fi extinsa pentru a extrage informatii din ea si a le introduce in aplicatii, uneori chiar in mod automat.

Mai mult decat atat, Siri ar putea analiza ceea ce facem pentru a copia automat texte, poze, sau alte elemente, pe care sa ne permita mai apoi sa le introducem in alte aplicatii. Siri ar putea fi deasemenea folosit pentru a transfera continut intre aplicatii, plus multe alte functii, insa avand in vedere ca iOS 12 nu aduce aceste noutati, ramane de vazut daca ele vor ajunge in iOS 13, sau mai tarziu.

 

This post was last modified on aug. 5, 2018, 8:20 AM 08:20

Disqus Comments Loading...