X

iPhone 9 si iPhone X Plus: Interes mai MARE decat GALAXY Note 9

iPhone 9 si iPhone X Plus sunt asteptate cu mult mai mult interes de catre consumatori decat a fost Samsung GALAXY Note 9, compania Samsung fiind probabil constienta de acest lucru inca de acum ceva timp. Fanii tehnologiei sunt mult mai interesati de ceea ce urmeaza sa aduca iPhone 9 si iPhone X Plus ale companiei Apple decat “noutatile” pe care le-a adus Samsung GALAXY Note 9 in comparatie cu modelul anterior, iar asta e perfect normal.

iPhone 9 si iPhone X Plus au insumat 42% din interesul participantilor la un studiu desfasurat recent in SUA, in timp ce Samsung GALAXY Note 9 a insumat doar 24% dintre raspunsurile participantilor. Diferenta este una imensa, iar asta e normal, pentru ca iPhone 9 si iPhone X Plus sunt telefoane de top de la compania Apple, in timp ce Samsung GALAXY Note 9 are o importanta mai mica decat Samsung GALAXY S9 chiar si in oferta coreenilor.

iPhone 9 si iPhone X Plus: Interes mai MARE decat GALAXY Note 9

iPhone 9 si iPhone X Plus au inregistrat interes cu mult mai mare si decat cel aratat pentru Google Pixel 3, doar 7%, sau LG V30, 2%, ambele modele de telefoane avand oricum vanzari mai mici decat cele ale Apple. iPhone 9 si iPhone X Plus pun in umbra Samsung GALAXY Note 9 desi inca nu au fost lansate, dar asta e normal din cauza faptului ca aceste modele de telefoane sunt gandite pentru categorii diferite de consumatori, deci diferenta e normala.

“Of those who chose the new Galaxy Note, 76 percent unsurprisingly already own a Samsung phone. However, 8 percent of those respondents currently own an iPhone. So while Apple topped the most anticipated smartphone list, our results indicate the Galaxy Note 9 may snag some iPhone converts.”

iPhone 9 si iPhone X Plus sunt asteptate sa aiba oricum vanzari cu mult mai mari decat cele ale Samsung GALAXY Note 9, cel din urma avand estimate vanzari de doar 10 – 12 milioane de unitati in 2018. iPhone 9 si iPhone X Plus au cateva zeci de milioane de unitati in productie, si vor fi vandute cu siguranta anul acesta, insa important aici este ca lumea e mai interesata de telefoanele Apple decat de cele ale companiei Samsung, insa nu includem aici si viitoarele modele.

This post was last modified on aug. 11, 2018, 12:45 PM 12:45

Disqus Comments Loading...