X

Motorola P30: CLONA fara RUSINE a iPhone X

Motorola P30 este o clona a iPhone X facuta fara rusine de catre cei de la Motorola, ei gandindu-se ca a intra in trend-ul producatorilor chinezi, care au copiat telefonul Apple in fel si chip, este o idee foarte buna. Motorola este detinuta de catre Lenovo de cativa ani, asa ca lansarea acestei clone a iPhone X nu ar trebui sa fie o surpriza pentru cineva, Motorola P30 fiind totusi o copie cat se poate de fidela a telefonului pe care l-a lansat compania Apple.

Motorola P30 arata exact ca iPhone X in partea frontala, exceptand marginea inferioara, acolo unde exista deva mai mult bezel pentru ecran, iPhone X neavand asa ceva, ecranul sau fiind intins pana la marginea de jos. Motorola P30 este totusi o copie fidela a iPhone X cand vine vorba despre carcasa, atat camera, cat si pozitionarea logo-ului fiind facute exact precum in cazul produsului companiei Apple, totul fara vreo remuscare din partea chinezilor care conduc Motorola.

Motorola P30: CLONA fara RUSINE a iPhone X

Motorola P30 este fara vreun dubiu o clona gandita sa le permita chinezilor care nu au bani de iPhone X sa se laude cu faptul ca au cumparat telefonul Apple, desi in realitate au un produs de calitate inferioara. Motorola P30 este vandut cu un ecran care are diagonala de 6.2 inch, cu rata de aspect 19:9, un chip octa-core, 6 GB de memorie RAM, o camera duala cu senzori de 16 si 5 megapixeli, plus o camera frontala de 12 megapixeli, deci nu vorbim de specificatii de top.

Motorola P30 va avea totusi o baterie de 3000 mAh, insa nu va avea un sistem de recunoastere faciala la fel de avansat precum cel din iPhone X, ci doar versiunea standard, usor de pacalit, din Android. Nu se stie si cat urmeaza sa coste aceasta clona a iPhone X cand va fi lansata pe piata, insa Motorola P30 este o noua dovada a faptului ca in China e nevoie de oameni care sa inoveze cu adevarat in domeniul design-ului pentru telefoane.

Disqus Comments Loading...