X

Gmail: Functie IMPORTANTA LANSATA pe Android si iPhone

Gmail are astazi parte de o lansare foarte importanta pentru Android si iPhone, o functie noua oferita de catre Google pentru calculatoare de ceva vreme este acum disponibila si pentru utilizatorii aplicatiilor pentru aceste doua platforme mobile. Vorbim despre functia Confidential Mode, pe care aplicatiile Gmail pentru iPhone si Android o au disponibila incepand de astazi, utilizatorii putand trimite in sfarsit email-uri care se autodistrug dupa o anumita perioada de timp.

Gmail a implementat aceasta functie pentru versiunea web a serviciului sau in ideea de a le permite oamenilor sa trimita email-uri cu date “sensibile”, care sunt distruse dupa o anumita perioada de timp de la citire de catre cel care le-a primit. Gmail le permite utilizatorilor iPhone si Android sa trimita de astazi exact acelasi tip de email-uri, ei avand posibilitatea de a alege si e durata de viata urmeaza sa aiba respectivul mesaj dupa prima citire.

Gmail: Functie IMPORTANTA LANSATA pe Android si iPhone

Gmail le va permite utilizatorilor platformei, fie de pe web, sau din aplicatiile pentru iPhone si Android, sa vada aceste email-uri direct in inbox, la fel ca oricare alte mesaje, insa cei fara conturi in platforma le vor vedea intr-o pagina securizata, accesata la primirea mesajului pe alta platforma. Cei de la Google se asigura in acest fel ca functionalitatea Gmail isi atinge scopul, indiferent de unde este vizualizat email-ul, deci el nu va ramane valabil permanent.

Gmail permite nu doar setarea unei date pentru autodistrugerea email-urilor trimise folosind optiunea Confidential Mode, ci si un cod de acces, astfel incat doar persoanele care trebuie sa vada respectivul email vor avea efectiv acces la el. Gmail a lansat aceasta functie in cursul zilei de astazi si pentru toti utilizatorii iPhone si Android, insa ea urmeaza sa fie distribuita la nivel global in cursul urmatoarelor zile, deci nu toti o vor avea chiar de acum.

This post was last modified on aug. 18, 2018, 9:08 PM 21:08

Disqus Comments Loading...