X

Instagram: Functia SPECIALA pe iPhone si Android

Instagram are o functie speciala pregatita pentru iPhone si Android, compania americana dorind sa le ofere utilizatorilor ceva ce in momentul de fata nu au in platforma disponibil. Mai exact, vorbim despre o noua functie pe care Instagram a gandit-o pentru a aduce mai aproape oamenii din comunicatile scolare, ea fiind similara cu ceea ce ofera Facebook pentru grupuri.

Instagram sustine ca noua sa functie va aduce mai aproape oamenii din aceleasi scoli pentru ca ei vor avea posibilitatea de a intra in comunitati virtuale in cadrul platformei. Vorbim despre grupuri de conversatii create special in cadrul platformei Instagram de catre compania detinuta de Facebook, utilizatorii putand face parte doar din cele care sunt pentru scoala, sau universitatea, ale caror cursuri le urmeaza.

Instagram: Functia SPECIALA pe iPhone si Android

Instagram sustine ca pentru a oferi aceasta functionalitate analizeaza interactiunea utilizatorilor cu aplicatiile pentru iPhone si Android, locatia, plus postarile pe care le fac. In baza datelor obtinute decide daca un utilizator trebuie sa faca parte din acel grup Instagram, sau nu, persoanele de la alte scoli neavand permisiunea de a le accesa.

Instagram trimite invitatii catre utilizatori sa intre in aceste grupuri de conversatii pentru a putea comunica mai usor cu persoane din aceeasi unitate de invatamant. In momentul de fata cei de la Instagram testeaza functionalitatea cu un grup restrans de utilizatori din SUA, insa daca ea se va dovedi a fi utila, atunci totul va fi extins la nivel global de companie.

This post was last modified on aug. 28, 2018, 11:16 AM 11:16

Disqus Comments Loading...