X

iOS 12: Cum REZOLVI Problema ENERVANTA a iPhone

iOS 12 are o problema extrem de enervanta incepand cu beta 11, si v-am spus deja dimineata ca ea afecteaza toti utilizatorii care au instalat aceasta actualizare a Apple. Vorbim despre o problema din cauza careia este afisata constant o alerta care ne spune ca exista o actualizare pentru sistemul de operare iOS 12, desi in realitate nu este disponibila una.

iOS 12 are aceasta problema deoarece cineva de la Apple a gresit ceva cu datele de expirare ale versiunilor beta, iar toata lumea este alertata tot timpul ca urmeaza sa le expire versiunea beta din telefon. Apple este constienta de problema, si lucreaza la o rezolvare, insa intre timp noi putem sa scapam de ea in iOS 12, dar renuntand la data corecta.

iOS 12: Cum REZOLVI Problema ENERVANTA a iPhone

iOS 12 nu va mai afisa aceasta alerta de actualizare a sistemului de operare pe iPhone si iPad daca setati data telefonului pentru o zi de la inceputul acestei luni. Trebuie sa mergeti in Settings > General > Date & Time, Configurat > General > Data si Ora, apoi dezactivati sistemul Reglare Automata, Set Automatically, si setati fie 31 iulie, fie o data de la inceputul lunii august.

Aceasta schimbare va elimina complet alerta pentru actualizarea iOS 12, insa din pacate va va obliga sa renuntati si la afisarea datei corecte pe iPhone si iPad. Compania Apple va rezolva aceasta problema pentru utilizatorii iPhone si iPad, insa nimeni nu stie exact cand, asa ca intre timp, daca alerta va enerveaza prea tare, aceasta este singura solutie disponibila.

This post was last modified on aug. 31, 2018, 5:12 PM 17:12

Disqus Comments Loading...