X

Samsung: Produsul ULUITOR Gandit de Coreeni

Samsung este mereu in cautarea de produse revolutionare cu care sa uimeasca lumea intreaga, iar astazi vobim despre un produs uluitor pe care coreenii l-au gandit pentru a le oferi oamenilor noi metode de a controla dispozitive electronice. Mai exact, vorbim despre un brevet de inventie in care cei de la Samsung descriu un inel care ar permite controlarea unei varietati de dispozitive din preajma noastra folosind doar miscari ale degetelor si nimic mai mult.

Samsung a gandit un inel inteligent care se interconecteaza cu diverse alte produse inteligente din casele noastre, iar cu ajutorul unor senzori ar detecta miscarile degetelor pentru a controla acele dispozitive. Televizoare, sisteme audio, camere, sisteme de iluminat, si multe alte produse electronice din casa ar putea fi controlate folosind un inel inteligent precum cel gandit de catre Samsung, ideea in sine nefiind noua, dar de fiecare data cand e prezentata, trebuie apreciata.

Samsung: Produsul ULUITOR Gandit de Coreeni

Samsung face o descriere exhaustiva a gesturilor pe care un om le poate face folosind un inel inteligent pentru a controla diverse produse electronice din preajma sa, dar nu si ce functii ar urma sa poata fi controlate. Totusi, e usor de inteles cum pot fi aprinse, sau stinse, luminile cu un inel inteligent, cum pot fi schimbate canalele unui televizor, si multe, multe alte functii pe care cei de la Samsung le pot oferi pentru utilizatorii care vor o viata mult mai usoara.

“A method and an electronic device for detecting a gesture performed by a user using a wearable device are provided. The method includes determining a first orientation of the wearable device using at least one inertial sensor; determining an orientation of the wearable device worn on a finger of the user by at least one touch sensor; determining a final orientation of the wearable device using the determined first orientation and the determined orientation of the wearable device; and interpreting at least one user gesture based on the determined first orientation of the wearable device.”

Samsung are si o serie de poze foarte interesante care prezinta acest posibil dispozitiv, asa ca ne putem face o idee cu privire la functionalitatea pe care utilizatorii ar urma sa o aiba disponibila pentru ei. Deocamdata totul este un simplu brevet de inventie, si nimeni nu stie in ce masura Samsung ar putea transforma acest produs in ceva real, palpabil, insa in baza a ceea ce vedem aici, este destul de clar ca exista planuri mari in Coreea de Sud pentru a inova.

This post was last modified on sept. 2, 2018, 7:35 PM 19:35

Disqus Comments Loading...