X

Google: SURPRIZA MAJORA Confirmata OFICIAL

Google a certificat oficial zilele trecute doua noi modele de smartphone-uri pentru a le pune in vanzare, americanii de la FCC verificand Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL inainte ca ele sa fie puse in vanzare. Compania Google a inceput deja sa filmeze reclamele pentru lansarea Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL, asa ca o certificare a lor pentru vanzare pe pietele globale era urmatorul pas pe care compania americana trebuia sa il faca.

Google are certificate cele doua noi modele de smartphone-uri din seria Pixel 3 cu numele de cod A4RG013A si A4RG013C, primul fiind cel mai probabil modelul standard, in timp ce al doilea este modelul XL. Google a folosit aproximativ aceleasi nume de cod si pentru modelele care a fost lansate in cursul anului 2017 pe pietele globale, modelul standard avand litera A la final, in timp ce modelul XL avea litera C, deci asa se intampla si cu seria Pixel 3.

Google: SURPRIZA MAJORA Confirmata OFICIAL

Google nu a mai apelat anul acesta la cei de la HTC, sau LG, pentru fabricarea smartphone-urilor din seria Pixel 3, ci in schimb a ales compania Foxconn, care produce si teleoanele celor de la Apple. Avand in vedere ca ambele modele ale seriei Pixel 2 au avut mari probleme de fabricatie, ele fiind produse de HTC si LG, era normal ca Google sa renunte la producatori in favoarea unei companii care are experienta necesara pentru a face produse de calitate.

Google a trimis ambele modele ale Pixel 3 pentru certificare inca din iulie, deci planurile sale de lansa pentru data de 9 octombrie par a fi destul de sigure, ambele modele urmand a veni cu noutati interesante. Seria Pixel 3 a celor de la Google va avea chip Snapdragon 845, 4 GB si 6 GB de memorie RAM, o camera mult mai buna, ecrane de 6.3 si 6.9 inch, carcase din sticla, incarcare wireless, incarcare rapida, si alte surprize pregatite de catre americani.

This post was last modified on sept. 3, 2018, 4:43 PM 16:43

Disqus Comments Loading...