X

WhatsApp: Update cu DOUA Functii NOI Lansate

WhatsApp a fost actualizata noaptea trecuta de catre compania americana, noua versiune aducand doua noi functii de care utilizatorii de telefoane se pot bucura chiar acum, ele fiind mai mult decat utile. Versiunea pentru telefoane iPhone a aplicatiei WhatsApp a fost actualizata de catre compania americana, ea implementand pentru utilizatori doua noutati pe care le testeaza de ceva vreme, dar care pana in prezent nu au fost pregatite pentru a fi oferite oficial.

WhatsApp a implementat in primul rand o functie care le permite utilizatorilor sa vada imaginile GIF in notificari folosind un gest 3D Touch, daca au minim iOS 10 instalat, Android oferind aceasta functie de ceva vreme. Cei de la WhatsApp au implementat-o abia acum in iPhone, iar noi avem in sfarsit posibilitatea de a vedea imaginile animate in afara aplicatiei folosind 3D Touch, ceva ce simplifica foarte mult interactiunea, dar tot va trimite o confirmare de citire catre expeditor.

WhatsApp: Update cu DOUA Functii NOI Lansate

WhatsApp a implementat deasemenea o noua functie care permite cautarea de statusuri printre cele setate de catre prietenii nostri, utilizatorii putand-o folosi direct in tab-ul pentru modificarea statusurilor. Cei de la WhatsApp au pus mare accent pe functionalitatea privind statusurile, iar schimbarea aceasta are menirea de a ii ajuta pe utilizatori sa descopere mai usor informatii despre persoanele cu care intra in contact zilnic, sau cu care n-au maivorbit de mult.

“When receiving photos or GIFs, you can 3D Touch or swipe left on the notification and tap “View” to preview the media from within the notification (iOS 10+). You can now search on the Status tab to quickly find status updates.”

WhatsApp nu are deocamdata implementata prima functie in Android folosind un sistem 3D Touch, insa a doua ar trebui sa fie deja disponibila, sau sa fie cel putin in proces de testare pentru utilizatorii de telefoane. Actualizarea WhatsApp pentru iPhone poate fi instalata in acest moment pe terminalele celor de la Apple, insa in curand ar trebui sa fie disponibila si o actualizare disponibila pentru telefoanele Android, dar e greu de spus care dintre functii va fi integrata.

This post was last modified on sept. 4, 2018, 7:54 AM 07:54

Disqus Comments Loading...