X

Skype a LANSAT o Functie GROZAVA pe iPhone si Android

Skype a anuntat in cursul noptii trecute lansarea unei functii grozave pentru iPhone si Android, ea fiind oferita de ceva vreme in Windows 10, dar acum ajunge si pe telefoane mobile. Mai exact, compania Microsoft a anuntat ca aplicatiile Skype pentru iPhone si Android pot inregistra apelurile video facute de catre utilizatori, asa cum faci si in Windows 10.

Skype are aprte de o actualizare pentru iPhone si Android pentru ca aceasta functie sa fie implementata pentru toata lumea, aceasta putand fi instalata chiar in acest moment de ei. Dupa instalarea actualizarii, aplicatia Skype va afisa in interfata un buton + care dupa apasare va afisa optiunea Start Recording, care va permite initierea inregistrarii apelurilor video.

Skype a LANSAT o Functie GROZAVA pe iPhone si Android

Skype va inregistra apelurile video facute de catre utilizatori cu afisarea unui banner de notificare atat pentru cel care a initiat inregistrarea, cat si pentru cel cae este inregistrat. Toate inregistrarile facute prin Skype sunt salvate in serverele celor de la Microsoft, si pot fi accesate de catre orice participant la conversatie, inclusiv pentru a fi salvate in telefoane si calculatoare.

“Today, we’re introducing call recording to help capture special moments in a Skype call with your loved ones or record important meetings with your colleagues. Call recording is completely cloud-based and is now available on the latest version of Skype and on most platforms, except Windows 10. Call recording is coming to Windows 10 with the latest version of Skype releasing in the coming weeks.”

Skype permite deasemenea partajarea inregistrarilor catre alti utilizatori din platforma, asa ca oricine va putea vedea totul, daca respectiva conversatie este partajata de cineva. Skype implementeaza aceasta functionalitate inainte ca alte platforme video sa ofere ceva similar, si inainte ca FaceTime sa aiba o functie de acest gen pentru utilizatorii sai.

This post was last modified on sept. 5, 2018, 8:20 AM 08:20

Disqus Comments Loading...