X

iPhone XC si iPhone XS Plus CONFIRMATE de un Operator Telecom

iPhone XC si iPhone XS Plus sunt denumirile confirmate astazi de catre o presupusa prezentare a unui operator de telefonie mobila din China, contrazicand informatiile aparute in ultimele zile in lumea intreaga. iPhone XC nu a fost o denumire despre care am mai auzit pana in prezent, iar zilele trecute ni s-a spus ca iPhone XS Plus ar avea de fapt denumirea iPhone XS Max, asa ca informatiile de astazi vin sa contrazica tot ceea ce am aflat pana in prezent.

iPhone XC ar urma sa fie modelul cu ecran de 6.1 inch al Apple, acest telefon avand pana acum zvonite denumiri precum iPhone 8S, iPhone 9, sau iPhone XR, insa denumirea XC ar fi mult mai logica. iPhone 5C a fost ultimul telefon Apple cu litera C in denumire, iar asta pentru ca era din plastic si avea o varietate de culori, iPhone XC urmand a fi deasemenea disponibil in cam 5 culori, dar a sa carcasa urmeaza sa fie fabricata din sticla, nu din plastic.

iPhone XC si iPhone XS Plus CONFIRMATE de un Operator Telecom

iPhone XS Plus nu mai are nevoie de vreo prezentare, acesta fiind telefonul cu diagonala de 6.5 inch, iar cuvantul Plus se potriveste mult mai bine decat cel Max, asa ca folosirea sa e mult mai logica. Separat de acestea, operatorul de telefonie mobila din China a listat si o serie de preturi pentru iPhone XC, iPhone XS si iPhone XS Plus, acestea fiind in ton cu zvonurile de pana acum, iar daca sunt adevarate, vestile sunt foarte bune pentru toata lumea, preturile fiind :

  1. iPhone XC – 700 dolari;
  2. iPhone XS – 900 dolari;
  3. iPhone XS Plus – 1015 dolari.

iPhone XC, iPhone XS si iPhone XS Plus ar urma sa aiba preturi extrem de apropiate de de cele ale seriilor iPhone 8 si iPhone X, asa cum ne-au spus foarte multe zvonuri aparute in ultimele saptamani in legatura cu telefoanele. iPhone XC, iPhone XS si iPhone XS Plus vor fi lansate de catre compania Apple in data de 12 septembrie, si va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte compania Apple pentru toata lumea.

This post was last modified on sept. 9, 2018, 6:54 PM 18:54

Disqus Comments Loading...