X

Apple ASCUNDE RUSINEA iPhone XS si iPhone XS Max

iPhone XS si iPhone XS Max vor fi lansate in mod oficial maine de catre compania Apple, insa inca de saptamana trecuta am aflat ceva compania americana probabil dorea sa tina ascuns pana astazi. Vorbesc despre primul wallpaper oficial pentru iPhone XS si iPhone XS Max care ne arata ca Apple vrea sa ascunda decupajul telefonului sau cu o imagine neagra, gandita special pentru a avea parti colorate doar in jurul decupajului din ecran.

iPhone XS este vizibil in imaginea de mai jos cu acest nou wallpaper special, iar daca Apple il va folosi inclusiv pe cutia telefoanelor sale, atunci e destul de clar ca vrea sa distraga atentia de la decupaj. Stiti probabil inca de anul trecut ca Apple se mandreste cu decupajul pe care l-a inclus in iPhone X, insa se pare ca pentru iPhone XS si iPhone XS Max nu se va intampla acelasi lucru, sau cel putin asta pare sa fie situatia cu acest wallpaper special.

Apple ASCUNDE RUSINEA iPhone XS si iPhone XS Max

iPhone XS si iPhone XS Max nu vor avea vreo schimbare in ceea ce priveste dimensiunea decupajului, desi in cazul celui de-al doilea, acesta ar trebui sa fie mai mic in raport cu ecranul, cel putin teoretic. Chiar si asa, raman cu parerea ca decupajul este urat, si strica design-ul frumos al telefoanelor, dar poate ca inclusiv in cadrul Apple cineva a ajuns la o concluzie similara din moment ce pentru iPhone XS si iPhone XS Max decupajul e ascuns cu un wallpaper special.

iPhone XS si iPhone XS Max vor fi cele mai populare modele de telefoane in acest sfarsit de an, impreuna cu iPhone XR, care ar trebui sa fie totusi disponibil in cantitati limitate din cauza problemelor de productie. iPhone XS, iPhone XR si iPhone XS Max vor fi lansate pe 12 septembrie, maine, si va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte compania Apple pentru produsele pe care le-a pregatit pentru clienti.

This post was last modified on sept. 12, 2018, 12:53 PM 12:53

Disqus Comments Loading...