X

Apple Watch 4 – Pret, Specificatii, Lansare si Foto

Apple Watch 4 a fost anuntat oficial de catre compania Apple, noul model de smartwatch fiind prezentat in aceste momente de catre cei din Cupertino in conferinta care are loc in Apple Park. Vorbim despre un eveniment in cadrul caruia Apple anunta doua noi versiuni ale Apple Watch, din seria a 4-a, care au ecrane mai mari si un design modificat pentru a le include, impreuna cu alte noutati interesante, printre care si functie pentru electrocardiograme.

Apple Watch 4 a avut denumirea confirmata astazi de catre cei de la Apple, impreuna cu noile diagonale pentru ecranele ceasurilor, asa ca nu am aflat deocamdata decat preturile care urmeaza sa fie aplicate. Apple Watch 4 va fi lansat impreuna cu iPhone XS, iPhone XR si iPhone XS Max, compania Apple dorind sa ofere o experienta integrata de utilizare a telefoanelor si ceasurilor inteligente, insa mai multe aveti in cele ce urmeaza.

Ecran mai mare si mai bun

Apple Watch 4 are acum noi ecrane cu diagonale de 40 si 44 mm, acestea fiind cu 32% si respectiv 35% mai mari decat cele folosite in vechile modele aflate acum in magazine.

Apple a implementat noi fete pentru a afisa mult mai multe informatii, din aplicatiile terte din Apple Watch 4, impreuna cu informatii despre fitness, si nu numai.

Aplicatia Breathe pentru Apple Watch 4 este acum disponibila ca fata pentru setare, si are trei variatii separate oferite de catre compania americana pentru noi.

Apple a implementat si o serie speciala de fete pentru Apple Watch care interactioneaza cu elementele din ecran, si cu noul ecran pentru a crea efecte speciale.

Coroana digitala noua si difuzor mai puternic

Coroana digitala din Apple Watch 4 a fost regandita de catre compania Apple pentru a fi mai usoara de folosit, iar acum are inclusiv feedback haptic integrat. Apple a integrat deasemenea si o serie de electrozi pentru a facilita realizarea de electrocardiograme.

Difuzorul este deasemenea mai puternic pentru a auzi mai bine ce spune Siri, iar microfoanele au fost repozitionate.

Carcasa Apple Watch 4 este acum din ceramica si safir in partea inferioara, permitand transmiterea mai usoara a undelor GSM pentru a facilitea conectivitatea 4G pentru utilizatori.

Chip S4 mai puternic si mai inteligent

Apple Watch 4 are un nou chip S4 cu un procesor dual-core de 64 biti care este de pana la 2 ori mai rapid decat cel integrat in seria a 30a.

Apple Watch 4 are noi componente pentru accelerometru si giroscop care ofera o raza dinamica de 2 ori mai mare sisunt de 8 ori mai rapide. Multumita acestora, Apple Watch 4 este capabil sa isi dea seama cand utilizatorul cade de la orice fel de inaltime, dar si cat de puternica este respectiva cazatura. In baza detectarii unei cazaturi, el afiseaza o alerta pentru apelarea serviciilor de urgenta.

Notificari pentru ritm cardiac scazut

Apple Watch 4 va detecta un ritm cardiac scazut, semn al unor probleme cardiace, si ii va alerta pe utilizatori sa ceara ajutor medical.

Detectarea ritmului neregulat, fibrilatie arteriala

Apple Watch 4 va putea detecta deasemenea fibrilatia arteriala si va notifica utilizatorii, totul multumita unui nou senzor optic integrat in smartwatch.

Electrocardiograme la incheietura mainii

Apple Watch 4 are electrozi in coroana digitala a ceasului, iar acum el este capabil sa faca electrocardiograme fara a mai fi necesara vizitarea unui doctor. Aplicatia pentru masurarea ritmului cardiac ofera aceasta fucntionalitate prin electrozii integrat in Apple Watch 4, coroana digitala pornind procesul, totul durand 30 de secunde, dupa care ni se spune daca ritmul “sinus” al inimii.

Apple Watch 4 are deasemenea Bluetooth 5 integrat de catre compania Apple in noul Design.

Autonomia bateriei

Apple Watch 4 urmeaza sa ofere in continuare o autonomie de 18 ore pentru baterie, adica o zi, pentru sesiunile de fitness in aer liber autonomia fiind oferita in continuare la 6 ore.

Carcase si culori

Apple Watch 4 va fi vandut in versiuni din aluminiu si otel inoxidabil, compania Apple oferindu-le in culorile : space grey, auriu, roz, sau argintiu. Curelele actuale urmeaza sa fie compatibile cu noua carcasa a Apple Watch 4, deci nu va trebui sa le schimbati, desi Apple a lansat o serie noua de accesorii.

Preturile si lansarea

Apple Watch 4 va fi vandut la preturi care incep de la 399 si 499 de dolari, Apple Watch 3 urmand a fi vandut la pretul de 279 dolari. Practic, vorbim despre o crestere de 50 de dolari pentru pret.

Apple Watch 4 va fi lansat pentru precomanda incepand cu 14 septembrie, lansarea urmand a avea loc pe 21 septembrie.

WatchOS 5 va fi lansat pe 17 septembrie.

This post was last modified on sept. 12, 2018, 8:35 PM 20:35

Disqus Comments Loading...