X

iPhone XR vine fara o Functie IMPORTANTA a iPhone XS

iPhone XR a fost lansat de catre compania Apple fara o functie care exista in iPhone XS, si a existat in telefoanele iPhone inca de la iPhone 6S incoace, dar si-a cam pierdut din popularitate. Mai exact, iPhone XR are eliminat sistemul 3D Touch creat de catre compania Apple, avand un schimb un sistem de haptic feedback, care este cu mult diferit.

iPhone XR nu va avea un ecran care va putea “simti” cat de mare este presiunea aplicat asupra sa de catre deget, insa in momentul in care tinem indelung apasat pe ceva, va vibra. Practic, Apple a ales sa elimine 3D Touch din iPhone XR pentru ca tehnologia nu e chiar atat de ieftina, iar telefonul trebuia sa fie rezonabil de ieftin, deci vine fara ea.

iPhone XR vine fara o Functie a iPhone XS

iPhone XR ar trebui sa poata indeplini aceleasi functii fara 3D Touch ca si iPhone XS, doar ca anumite functii bazate pe presiunea aplicata pe ecran nu vor mai fi disponibile. Asta inseamna ca vom putea atinge indelung in continuare iconite pentru a afisa meniuri cu scurtaturi, dar aplicatiile care vor avea functii bazate pe presiune aplicata pe ecranul iPhone XR, nu vor mai functiona.

iPhone XR va fi limitat intr-un numar foarte mic de aplicatii de acest gen, ceea ce este o veste foarte buna, insa chiar si asa, este bine sa stiti care e diferenta dintre tehnologii. Din punctul meu de vedere, majoritatea oamenilor nu vor simti diferenta dintre 3D Touch si haptic feedback, desi in unele aplicatii ale Apple nu va mai exista al doilea nivel de interactiune la apasarea indeplunga.

This post was last modified on sept. 13, 2018, 7:55 AM 07:55

Disqus Comments Loading...