X

Incarcarea Wireless din iPhone XS ar trebui sa fie mai RAPIDA

iPhone XS a fost anuntat in repetate randuri de catre diversi leakeri ca fiind pregatit de catre compania Appel cu un sistem mai rapid de incarcare wireless. In momentul de fata iPhone X poate fi incarcat wireless la 7.5W, insa diverse zvonuri au anuntat ca Apple ar dori sa ofere in iPhone XS incarcare rapida la 15W, iar acest lucru ar cam fi adevarat.

iPhone XS nu a avut anuntata aceasta schimbare de catre compania Apple in conferinta de aseara, insa pe website-ul dedicat noului telefon exista o mentiune cu privire la schimbare. iPhone XS si iPhone XS Max vin cu noi carcase care permit incarcarea mai rapida prin wireless, conform celor de la Apple, insa detalii clare cu privire la asta nu sunt oferite.

Incarcarea Wireless din iPhone XS ar trebui sa fie mai RAPIDA

iPhone XS ar urma sa aiba clarificat si acest aspect de catre compania Apple, la un moment dat, insa intre timp utilizatorii nu au altceva de facut decat sa astepte pentru a vedea ce va mai fi anuntat. ca sa fiu sincer, imbunatatirea sistemului de incarcare wireless in iPhone XS ar fi o schimbare foarte buna, dar ramane de vazut cat de bune sunt vestile, in final.

“The front and back glass design features the most durable glass ever in a smartphone with improved scratch resistance, while the glass back enables faster wireless charging. iPhone Xs and iPhone Xs Max reach a new level of splash and water resistance of IP68 for up to 2 meters for 30 minutes and protect against everyday spills including coffee, tea and soda.”

This post was last modified on sept. 13, 2018, 7:26 AM 07:26

Disqus Comments Loading...