X

iPhone XR: ATENTIE, Functia IMPORTANTA LIMITATA

iPhone XR are implementata in premiera pentru telefoanele Apple o functie care permite inregistrarea de poze cu efect de tip bokeh, Apple numind-o Portret, si oferind-o inca de cand a lansat iPhone 7 Plus. Anul acesta a decis ca nu doar iPhone XS si iPhone XS Max ar trebui sa aiba aceasta functie, ci si iPhone XR, desi are o camera cu un singur senzor de imagine, asa ca a implementat-o, insa a facut asta intr-un mod limitat, fara a spune ce face.

iPhone XR are functia Portret pe care o astepta toata lumea, alte telefoane avand-o pentru camere cu un singur senzor de imagine inca de acum mai bine de un an de zile, dar Apple a integrat-o in stilul propriu. Mai exact, folosind iPhone XR, clientii Apple vor putea face poze cu efect Portret doar pentru persoane, nu si pentru obiecte, o limitare care nu exista in momentul de fata pentru vreun alt model al iPhone cu aceasta functie integrata.

iPhone XR: ATENTIE, Functia IMPORTANTA LIMITATA

iPhone XR are in mod ciudat aceasta limitare impusa de catre compania Apple din moment ce alte modele de telefoane pot face fara probleme poze cu aceasta functionalitate desi au camera cu un singur senzor de imagine. Problema cea mai mare cu toata aceasta situatie este ca Apple nu explica pe undeva faptul ca sistmeul Portret

este atat de limitat, iar multi clienti vor fi foarte dezamagiti sa afle ca nu se pot bucura de experienta completa.

“Bokeh and Depth Control. iPhone XR has even more sophisticated bokeh, or background blur, for stunning portraits. And all‑new Depth Control lets you adjust the depth of field after you shoot.”

iPhone XR ar trebui sa poata fi folosit pentru a face poze Portret nu doar pentru oameni, si eventual animale, pe care inca nu a fost testat, ci si pentru obiecte obisnuite, foarte multi oameni folosindu-si telefoanele si pentru asta. Ca sa fiu complet sincer, nu ma astept ca Apple sa explice foarte clar aceasta limitare a iPhone XR in ceea ce priveste functia Portret, dar nici ca multi oameni sa renunte la achizitie pentru ceva ce poate fi oferit in viitor.

This post was last modified on sept. 15, 2018, 12:32 PM 12:32

Disqus Comments Loading...