X

Facebook Lanseaza Functia ce te va READUCE in Retea

Facebook a lansat astazi o noua functie care va atrage interesul foarte multor utilizatori, inclusiv dintre cei care recent au decis sa paraseasca reteaua de socializare din cauza problemelor cu securitatea datelor. Mai exact, cei de la Facebook au copiat functionalitatea aplicatiei Tinder pentru a implementa in propria platforma un sistem care le va permite oamenilor sa-si gaseasca viitoarea iubire, fie ca ea va fi pentr o viata, o noapte, sau doar o saptamana.

Facebook a inceput sa testeze aceasta functionalitate in Columbia, o tara in care se pare ca exista multi oameni interesati sa foloseasca asemenea functii, tot ceea ce ofera compania americana semanand destul de bine cu ceea ce ofera Hinge. Facebook le va cere oamenilor sa raspunda la anumite intrebari pentru a le putea crea un profil de dating, si sa ii puna mai usor in contact cu alte persoane, care ar avea interese similare, si sunt dornice de o aventura.

Facebook Lanseaza Functia ce te va READUCE in Retea

Facebook ofera pentru aceasta functie integrare cu grupuri si evenimente care exista in retea, ea fiind oferita pentru cei care au varste de peste 18 ani in meniul de unde putem controla si setarile. Facebook are noua functionalitate implementata doar in aplicatia mobila, fara reclame, sau functii premium, iar acces la ea vor avea doar cei care aleg sa ceara optiunea de a fi prezenti acolo, ei urmand a-si crea un profil separat pentru dating, cu mai putine date decat cel real.

“Dating has been a behavior that we’ve seen on Facebook for a really long time. We want to make it easier and more comfortable for people to engage in. We just thought that now was the right time.”

Facebook preia unele informatii din profilul principal, cum ar fi numele, insa utilizatorii isi pot face o descriere separata, si pot adauga pana la 9 poze pe iPhone, sau 12 pe Android, pentru a se prezenta mai bine. Facebook va interconecta oameni aflati la distante de maxim 100 de kilometri, excluzand prietenii, care nu fac parte din recomandari, iar asa vei intalni oameni noi cand fucntia va fi lansata oficial si in Romania, o data nefiind cunoscuta inca.

This post was last modified on sept. 22, 2018, 4:29 PM 16:29

Disqus Comments Loading...