X

OFICIAL: Fortnite are Sezonul 6 LANSAT Astazi

Fortnite are disponibil in mod oficial de astazi sezonul 6 pentru jucatorii din lumea intreaga, iar cei de la Epic Games au lansat inclusiv un trailer special pentru a marca momentul pentru toata lumea. Mai jos puteti vedea acest nou trailer al Fortnite pentru sezonul 6 al jocului, el aratandu-ne cateva dintre secretele pe care jucatorii le pot descoperi in noua harta creata de catre dezvoltatori, schimbarile fiind multe si inedite, dupa cum probabil stiti.

Fortnite are disponibil in sezonul 6 o noua insula plutitoare pe care o puteti explora in Loot Lake, insa deasemenea veti avea posibilitatea de a experimenta si castelul bantuit pe care cei de la Epic Games l-au creat pentru voi. Mai mult decat atat, exista acum zi o zona noua numita Corrupted Areas in care va puteti bucura de experienta pe care o ofera Fortnite, in fiecare dintre zonele bantuite urmand a fi disponibil un obiect consumabil cunoscut cu denumirea Shadow Stone.

OFICIAL: Fortnite are Sezonul 6 LANSAT Astazi

Fortnite iti ofera posibilitatea de a deveni invizibil in joc folosind aceste Shadow Stones

, insa numai pentru o perioada limitata de timp, iar desigur ca nu vei putea folosi vreo arma cat timp nimeni nu te poate vedea. In aceasta perioada, jucatorii Fortnite vor avea totusi posibilitatea de a se misca mai repede, de a sari mai sus, de a nu fi raniti cand sar de la inaltimi mari, dar si posibilitatea de a trece prin pereti, si orice fel de obiecte, insa numai timp de 45 de secunde.

Fortnite are in sezonul 6 si o noua de costume noi, dar si animale de companie pe care le poti controla, un caine, o soparla si un dragon numarandu-se printre ele, dar desigur ca toate trebuie deblocate. Fortnite lasa jucatorii si fara cateva dintre obiectele cu care s-au invatat in trecut, si aduce o serie de alte schimbari foarte interesante, toate aceste noutati fiind disponibile chiar din acest moment pentru toti utilizatorii din lumea intreaga ai jocului.

This post was last modified on sept. 27, 2018, 1:39 PM 13:39

Disqus Comments Loading...