X

Facebook: iPhone si Android vor avea o NOUA Functie GROZAVA

Facebook este in centrul atentiei lumii intregi zilele acestea din cauza unui hack care afecteaza zeci de milioane de persoane din intreaga lume, insa compania pregateste si alte schimbari importante. Mai exact, cei de la Facebook se pregatesc sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a adauga melodii la pozele si clipurile video pe care le publica in cadrul retelei de socializare, asa cum este oferit de ceva vreme si pentru functia Stories a a platformei Instagram.

Facebook aduce aceeasi functionalitate si pentru pozele sau clipurile video incarcate de catre utilizatori in propriile conturi, sau pentru Stories, muzica fiind oferita sub forma de stickere de catre companie. Cei care vor dori sa profite de aceasta functionalitate vor avea posibilitatea de a o face folosind stickere muzicale care pot fi accesate din functia pentru stickere a aplicatiei Facebook, insa desigur ca vor exista limite in ceea ce priveste numarul si diversitatea acestora.

Facebook: iPhone si Android vor avea o NOUA Functie GROZAVA

Facebook va permite taierea melodiilor care pot fi atasate pozelor si clipurilor video, astfel ca utilizatorii vor putea potrivi portiuni din acestea cu pozele si clipurile video pe care le publica, pentru a potenta mesajul. Cei care vad mesajele publicate de catre noi cu stickere muzicale pe Facebook vor avea posibilitatea de a vedea si ce melodie am folosit, plus artistul care a creat-o, astfel ca toata lumea va putea folosi acelasi continut pentru postari daca doreste asta.

“Adding music to your Stories goes beyond sharing what you’re listening to — it adds context and lets you creatively express yourself. We’re now starting to test music on Facebook Stories and News Feed.”

Facebook colaboreaza cu marile case de discuri pentru a oferi aceasta functionalitate in cadrul retelei de socializare, iar asta inseamna ca muzica va fi limitata in disponibilitate in functie de tara in care este oferita functionalitatea. Asta inseamna ca in Romania nu vom avea la fel de multa muzica precum au cei din SUA in momentul in care aceasta functie a Facebook va fi lansata, dar deocamdata nu se stie nici cand urmeaza sa se intample acest lucru.

This post was last modified on oct. 3, 2018, 10:44 AM 10:44

Disqus Comments Loading...