X

iOS 12 este Mai POPULAR decat iOS 11 pe iPhone si iPad

iOS 12 se dovedeste a fi mai popular decat iOS 11 in randul utilizatorilor iPhone si iPad, rata de adoptie a sistemului de operare fiind usor mai mare decat in cursul anului trecut. In prima imagine de mai jos puteti vedea cum a aratat rata de adoptie a iOS 11 in aceeasi perioada a anului trecut, procentul de iDevice-uri cu sistemului de operare instalat fiind mai mic.

iOS 11 avea pe 4 octombrie 2018 o rata de adoptie de putin peste 40%, in timp ce iOS 12 inregistreaza in acest moment o rata de adoptie de putin peste 45%. Important de inteles este faptul ca in 2018 sunt mult mai multe iDevice-uri active in comparatie cu anul 2017, iar din moment ce iOS 12 are o data de adoptie mai mare, e clar ca baza de instalare este si mai mare.

iOS 12 este Mai POPULAR decat iOS 11 pe iPhone si iPad

iOS 12 a fost gandit de catre compania Apple pentru a aduce pentru utilizatori performante foarte bune, dar si rezolvari pentru problemele raportate deja in iOS 11. Cei de la Apple au promovat foarte mult ideea ca iOS 12 va fi mai bun decat iOS 11, iar cu anumite exceptii, acest lucru se dovedeste a fi adevarat, in special pe partea de performante.

iOS 12 uimeste cu performantele, si problemele raportate pentru acest sistem de operare sunt mai putine decat in cazul versiunilor anterioare, asa ca in final utilizatorii sunt cei care castiga cel mai mult. Increderea pe care oamenii i-o acorda companiei Apple este perfect vizibila si in rata de adoptie pentru iOS 12, iar in acest ritm, am putea avea cea mai rapid adoptata versiunea a iOS.

This post was last modified on oct. 4, 2018, 7:33 AM 07:33

Disqus Comments Loading...