X

Yahoo Together: Noua Aplicatie Lansata Astazi

Yahoo Together a fost lansata astazi de catre compania Yahoo!, americanii gandindu-se ca nu exista suficiente aplicatii de mesagerie pe piata, sa ca ar mai fi utila una cu care oamenii sa isi ocupe timpul zilnic. Aplicatia Yahoo Together este promovata de catre companie ca fiind perfecta pentru cei care doresc sa poarte conversatii cu familia, cu colegii de serviciu, si nu numai, astfel ca vorbim despre nimic altceva decat ceea ce am vazut in alte aplicatii.

Yahoo Together este gandita pentru a face mai simpla conversatia pe diverse subiecte de interes pentru mai multe persoane, ceva ce nu este chiar atat de simplu de realizat cu aplicatiile de mesagerie actuale. Mai mult decat atat, aplicatia Yahoo Together are implementat deasemenea suport pentru grupuri de conversatii, cu optiunea de a imparti discutiile pe subiectele care ne intereseaza, blocand notificarile de la conversatiile de care nu suntem interesati.

Yahoo Together: Noua Aplicatie Lansata Astazi

Yahoo Together permite partajarea de poze si clipuri video intre utilizatori chiar de la bun inceput, iar continutul multimedia incarcat in grupurile de conversatii este disponibil in mod public pentru toti utilizatorii din grup. Yahoo Together are implementat si un sistem avansat de cautare bazat pe subiecte de interes, astfel ca persoanele care folosesc platforma pot descoperi extrem de rapid ceea ce le intereseaza fara sa depuna mult efort.

Yahoo Together are deasemenea implementat suport si pentru calendare, care pot fi vazute de catre toate persoanele care participa la un subiect de conversatie, reactii personalizate putand fi programate pentru afisare la anumite mesaje. Yahoo Together este o aplicatie destul de complexa, care a fost gandita de catre Yahoo! pentru a le oferi oamenilor noi metode de a comunica de pe terminale mobile, sau calculatoare, insa ea este lansata intr-o lume in care exista deja foarte multe platforme similare.

Yahoo Together poate fi descarcata in versiuni pentru iPhone si Android.

This post was last modified on oct. 6, 2018, 8:05 AM 08:05

Disqus Comments Loading...