X

Facebook vrea sa te URMAREASCA FIZIC si prin Instagram

Facebook testeaza in momentul de fata o noua aplicatie pentru telefoane mobile care ar avea menirea de a urmari miscarile utilizatorilor prin GPS chiar si cand folosesc aplicatia Instagram de pe terminale mobile. Cei de la Facebook fac deja asta cu aplicatia proprie, si au un sistem care monitorizeaza toate locatiile pe care le-am vizitat, creand un log al tuturor miscarilor noastre, insa se pare ca se doreste ca acelasi lucru sa se intample si cu Instagram.

Facebook are deja in aplicatia Instagram o setare speciala care le permite utilizatorilor sa partajeze locatia lor GPS inclusiv cu Facebook, si Facebook Messenger, ceva ce pana in prezent nu era disponibil. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta noua functionalitate testata de catre compania Facebook, ea urmand a crea un istoric al tuturor locatiilor noastre in baza datelor GPS pe care telefoanele le ofera, iar asa Facebook ne va urmari iar peste tot.

Facebook vrea sa te URMAREASCA FIZIC si prin Instagram

Facebook nu a confirmat pana acum intentia de a lansa o functie care sa urmareasca toate miscarile utilizatorilor sai si prin Instagram, insa a afirmat ca testeaza diverse functii noi pentru aplicatiile sale. Facebook are in aplicatia principala o functionalitate care permite monitorizarea tuturor locatiilor pe care un utilizator le acceseaza, datele de acolo fiind, teoretic, stocate doar in serverele companiei, dar in realitate ar putea ajunge oriunde fara sa stim.

“To confirm, we haven’t introduced updates to our location settings. As you know, we often work on ideas that may evolve over time or ultimately not be tested or released. Instagram does not currently store Location History; we’ll keep people updated with any changes to our location settings in the future.”

Facebook pare sa vrea si datele de localizare de la utilizatorii Instagram, unii dintre ei neavand conturi in reteaua de socializare, deci altfel nu ar prea avea cum sa preia aceste informatii de la ei. In aceasta idee, cei de la Facebook incearca sa convinga oamenii sa activeze aceasta functie, si sa isi partajeze datele, dar e greu de spus cati se vor mai lasa pacaliti sa aiba toate informatiile despre localizare salvate de catre cei de la Facebook.

This post was last modified on oct. 5, 2018, 4:00 PM 16:00

Disqus Comments Loading...