X

Facebook Messenger: DOUA NOI Functii SECRETE Confirmate

Facebook Messenger are doua noi functii secrete descoperite si confirmate de catre compania Facebook, ele fiind implementate pentru utilizatorii iPhone si Android din lumea intreaga de catre americani. Mai exact, vorbim despre doua noi functii pentru Facebook Messenger care permit controlarea prin comenzi vocale a apelurilor video/audio, dar si a sesiunilor de chat care sunt facute prin intermediul aplicatiei oferite pentru telefoanele iPhone si Android.

Facebook Messenger va permite dictarea de mesaje catre interlocutori folosind aceasta noua functionalitate, asa cum ofera Siri, sau Google Assistant, functionalitatea fiind oferita prin intermediul asistentului personal M. Facebook Messenger va afisa un buton special cu litera M in partea superioara a interfetei de chat, accesarea sa permitand utilizarea noilor functii pentru controlarea aplicatiei, fara a mai fi necesara folosirea vreunui buton, sau a tastaturii integrate in aplicatie.

Facebook Messenger: DOUA NOI Functii SECRETE Confirmate

Facebook Messenger are confirmata aceasta functionalitate de catre cei de la Facebook, ei afirmand ca totul face parte dintr-un test pe care il deruleaza in momentul de fata cu unii dintre utilizatorii aplicatiei. Facebook Messenger avea nevoie de o functionalitate de acest gen, mai ales ca nu toti asistentii personali din diversele sisteme de operare au integrata optiunea de control folosind comenzi vocale, iar cei de la Facebook pot oferi functionalitate mult mai avansata cu o solutie proprie, versus una terta.

Facebook Messenger va oferi aceasta functionalitate doar pentru vorbitorii de limba engleza, la inceput, insa daca ea se va dovedi a fi populara, atunci cel mai probabil va fi extinsa inclusiv la alte limbi in viitor. Compania Facebook inca nu si-a aratat intentia de extinde suportul asistentului personal M pentru alte tari decat cele in care se vorbeste limba engleza, deci e putin probabil ca Facebook Messenger sa aiba in Romania o functionalitate de acest gen in viitorul apropiat.

This post was last modified on oct. 9, 2018, 2:34 PM 14:34

Disqus Comments Loading...