X

iPad Pro 2018: Noutatile IMPORTANTE Dezvaluite

iPad Pro 2018 are anuntate noutatile importante astazi multumita iOS 12.1 beta, pe care compania Apple l-a lansat in doua versiuni pana acum, el ascunzand secretele celor de la Apple. Separat, angajati ai Apple au confirmat noutatile, iar prima dintre ele are legatura cu Face ID, care va fi integrat in iPad Pro 2018, si va permite recunoasterea faciala inclusiv in modul landscape.

iPad Pro 2018 va avea un ecran fara margini mari, dar si fara buton Home, compania Apple creand design-ul pentru a semana cat se poate de mult cu cel al iPhone XS, excluzand decupajul ecranului, care nu va exista. Face ID din iPad Pro 2018 nu va functiona in cazul in care tableta este tinuta cu camera frontala in jos, intregul sistem fiind similar cu cel al iPhone XS.

iPad Pro 2018: Noutatile IMPORTANTE Dezvaluite

iPad Pro 2018 va avea deasemenea un port USB-C, compania Apple implementand optiunea de a conecta ecrane externe, pe care vor fi afisate imagini la rezolutie 4K HDR. Apple va crea un meniu special in aplicatia de setari pentru controlarea rezolutiei la care vor fi afisate imaginile pe aceste ecrane externe, ceva ce pana acum nu a fost oferit.

iPad Pro 2018 va veni deasemenea cu un nou Apple Pencil, compania Apple urmand a permite interconectarea dintre accesoriu si tableta prin simpla apropiere, la fel ca si cu AirPods. In final, iPad Pro 2018 va avea un nou conector magnetic, care va permite atasarea de accesorii in carcasa, nu in portul Lightning, iar in ciuda descoperirii tuturor acestor noutati, nu se stie cand va fi lansata tableta.

This post was last modified on oct. 9, 2018, 8:24 AM 08:24

Disqus Comments Loading...