X

Facebook Messenger: Functia GROZAVA Luata de la WhatsApp

Facebook Messenger va avea o noua functie grozava preluata de la aplicatia WhatsApp, compania Facebook dorind sa le ofere utilizatorilor ceva ce au cerut inca de acum cativa ani de zile pentru iPhone si Android. In imaginile de mai jos puteti vedea ce functie noua pentru Facebook Messenger urmeaza sa fie oferita in curand, WhatsApp avand-o implementata cu ceva timp in urma, insa iata ca acum ajunge inclusiv in aplicatia pentru mesagerie.

Facebook Messenger are in momentul de fata in plin proces de testare o noua functie numita Unsend, aceasta permitand retragerea mesajelor trimise catre alte persoane, exact precum se intapla si in cazul WhatsApp. Facebook Messenger a avut aceasta functie noua anuntata inca de acum cateva luni de catre compania Facebook, totul dupa ce anumite mesaje trimise de catre presedintele companiei au fost sterse si din conturile persoanelor cu care acesta a vorbit.

Facebook Messenger: Functia GROZAVA Luata de la WhatsApp

Facebook Messenger a avut anuntata lansarea acestei functii pentru toata lumea deoarece era clar ca tehnologia era disponibila pentru cei de la Facebook, mai ales ca ea a fost integrata si in aplicatia WhatsApp. Optounea Unsend apare in momentul in care incercam sa editam un mesaj trimis prin Facebook Messenger, ea fiind afisata aproape de optiunea pentru stergerea mesajelor, cei de la Facebook confirmand si ca mesajele sunt sterse din conturile interlocutorilor.

Facebook Messenger nu are deocamdata dezvaluita vreo perioada de timp in care poate fi folosita functia Unsend pentru mesaje, insa in cazul WhatsApp vorbim despre peste 5 minute stabilite de catre companie. Facebook Messenger are aceasta functie doar testata in momentul de fata, si nu se stie foarte clar cand ar putea fi ea oferita in mod oficial pentru toti utilizatorii iPhone si Android, asa cum avem deja in WhatsApp, dar nu cred ca va dura mult pana cand va fi disponibila.

This post was last modified on oct. 15, 2018, 1:44 PM 13:44

Disqus Comments Loading...