X

Samsung GALAXY S10: SURPRIZA care te va Lasa cu GURA CASCATA

Samsung GALAXY S10 intra in ultimele stadii ale procesului de dezvoltare in aceasta perioada, compania coreeana fiind aproape de a stabili specificatiile finale ale telefonului, insa ar putea fi pregatita o surpriza foarte mare. Zilele trecute a fost lansat Samsung GALAXY A9 de catre cei de la Samsung, acesta fiind primul lor telefon cu o camera care are 4 senzori de imagine, ceva ce am putea vedea si in Samsung GALAXY S10, ca o mare surpriza oferita de catre coreeni.

Samsung GALAXY S10 este anuntat in prezent ca fiind pregatit pentru lansare cu o camera tripla in versiunea cea mai scumpa, insa coreenii ar putea face o surpriza majora si ar putea oferi o camera cu 4 senzori de imagine. Chiar daca pana acum nu a aparut vreun zvon care sa indice faptul ca Samsung GALAXY S10 va fi lansat cu o camera care are 4 senzori de imagine, realitatea este ca orice este posibil in momentul de fata pentru telefoanele coreenilor.

Samsung GALAXY S10: SURPRIZA care te va Lasa cu GURA CASCATA

Samsung GALAXY S10 cu o camera care are 4 senzori de imagine ar fi o adevarata surpriza, iar asta pentru ca nici macar Huawei nu are pregatita o asemenea schimbare pentru telefoanele sale in momentul de fata. Desigur ca Samsung ar trebui sa tina secreata o schimbare de acest gen chiar pana in momentul lansarii Samsung GALAXY S10, insa acest lucru va fi extrem de dificil, dar coreenii ne-au mai facut surprize mari in trecut.

Samsung GALAXY S10 ar putea avea o camera cu 4 senzori de imagine pentru ca Samsung a spus ca va integra in telefoanele ieftine functii importante inainte de flagship-uri, iar acum se tine de cuvant. Din moment ce aceasta camera cu 4 senzori de imagine ajunge acum intr-un telefon ieftin, exista sanse destul de mari ca Samsung GALAXY S10 sa o aiba integrata la inceputul anului viitor, altfel va trebui sa asteptam dupa ea pana prin vara.

This post was last modified on oct. 15, 2018, 3:21 PM 15:21

Disqus Comments Loading...