X

Lenovo anunta PRIMA Tableta Pliabila din Lume

Lenovo a anuntat prima tableta pliabila din istoria acestui gen de produse intr-un moment in care telefoanele pliabile precum Samsung GALAXY F sunt in centrul atentiei consumatorilor, dar si al marilor producatori din lume. De la Lenovo am mai auzit minciuni in trecut, asa ca nu trebuie sa priviti acest anunt ca fiind ceva 100% sigur, insa chinezii au mai facut surprize placute in trecut, asa ca putem spera ca si de aceasta data sa ofere ceva care sa fie demn de atentia noastra.

Lenovo va folosi un ecran pliabil cu diagonala de 13 inch dezvoltat de catre compania LG, insa coreenii sunt totusi departe de a avea pregatit un asemenea tip de produs pentru lansare, cel putin in acest moment. LG nu are in momentul de fata un ecran pliabil de 7 inch pentru smartphone-uri, asa ca unul de 13 inch pentru o tableta pliabila a Lenovo pare acum mult mai departe de realitate decat orice fel de alt produs spe care l-ar putea lansa chinezii.

Lenovo anunta PRIMA Tableta Pliabila din Lume

Lenovo ar putea crea aceasta tableta cu un ecran care are diagonala de 13 inch cand este deschis, si 9 inch cand este inchis, rata de aspect fiind de 4:3 dupa pliere, si 16:9 dupa deschidere, sau cel putin acestea sunt asteptarile. Desi cei de la Lenovo au anuntat noul produs ca o tableta pliabila, cei de la LG sustin ca un ecran pliabil cu o diagonala atat de mare ar fi mai potrivit pentru un laptop, insa in final chinezii decid ce fac cu aceste componente pe care le cumpara.

“LG Display will work with Lenovo, the world’s largest PC maker, to develop a foldable tablet that folds the screen. The tablet will be equipped with a 13-inch foldable panel. 13 inch is the screen size that can be seen on a tablet or notebook now. LG Display and Lenovo seem to have put a foldable technology in their tablet portability, not a product that can be used as a phone.”

Lenovo ar urma sa primeasca de la LG aceste ecrane pliabile abia undeva pe la jumtatea anului viitor, deci mai este foarte mult timp pana cand vom vedea efectiv pe piata si prima tableta pliabila. Pana atunci, Samsung GALAXY F va fi lansat de catre cei de la Samsung, si vom afla cam cat de utile sunt toate aceste produse pliabile care tot sunt anuntate de catre diversi producatori, sansele fiind ca multa lume sa ramana foarte dezamagita dupa aparitia lor.

This post was last modified on oct. 19, 2018, 5:26 PM 17:26

Disqus Comments Loading...