X

Samsung: Telefon ULUITOR cu o Camera SUB Ecran

Samsung are in momentul de fata in plin proces de dezvoltare un nou telefon care are camera integrata sub ecran, asa cum v-am aratat ieri cand v-am prezentat noul design al smartphone-urilor din 2019. Samsung urmeaza un trend pe care alti producatori de smartphone-uri par sa il urmeze cu foarte multa energie in momentul de fata, in China lucrandu-se din greu ca din 2019 sa se renunte complet la decupaje pentru camere integrate sub ecrane.

Samsung va lansa in 2019 primul sau smartphone care are un cititor de amprente integrat sub ecran, insa se pare ca nu se va multumi cu atat, si vrea sa ascunda inclusiv camera sub ecranul viitoarelot telefoane. Se pare ca in momentul de fata cei de la Samsung au doar cateva prototipuri de asemenea telefoane in lucru, compania coreeana alocand resurse destul de reduse pentru a dezvolta un asemenea model de telefon, dar lucrurile se vor schimba.

Samsung: Telefon ULUITOR cu o Camera SUB Ecran

Samsung are acest nou model de telefon in stadiul incipient al procesului de dezvoltare, deci implementarea intr-un produs care va ajunge pe piata este deocamdata destul de departe de o posibila realizare. Cei care ofera acest zvon spun ca e posibil ca Samsung sa lanseze un asemenea model de telefon abia undeva prin anul 2020, deci foarte departe de acest moment, asa ca asteptarile privind aparitia sa ar trebui sa fie destul de moderate in acest moment.

Samsung ar putea integra aceasta tehnologie in Samsung GALAXY S11, sau poate abia in Samsung GALAXY S12, dar totul depinde de rapiditatea cu care poate finaliza o tehnologie de acest gen. Samsung este o companie care are obiceiul de a adopta destul de rapid tehnologiile importante si inovatoare existente pentru smartphone-uri, sau tablete, insa in cazul integrarii unei camere sub ecranul telefoanelor, e nevoie de foarte multa munca, asa ca ramane de vazut in cat timp va putea oferi asemenea solutii.

This post was last modified on oct. 21, 2018, 6:32 PM 18:32

Disqus Comments Loading...