X

Apple va Oferi FILME GRATUIT pentru iPhone si Mac

Apple pregateste lansarea unui serviciu de video la cerere, streaming tv, prin care intentioneaza sa ofere gratuit filme si seriale TV pentru utilizatorii iPhone si Mac din lumea intreaga. Apple lucreaza de cativa ani la acest serviciu, iar in cursul anului viitor il va lansa, initial in SUA, si mai apoi in alte 100 de tari de pe glob, deci va fi disponibil inclusiv in Romania.

Apple investeste in momentul de fata aproape 1 miliard de dolari in productia de filme si seriale TV care vor fi disponibile gratuit pentru utilizatorii iPhone si Mac din lumea intreaga. Restul lunii va trebui sa plateasca pentru privilegiul de a vedea acest continut, iar separat de el vor exista filme si seriale TV de la alte companii, dar pentru acestea vor trebui platite abonamente lunare.

Apple va Oferi FILME GRATUIT pentru iPhone si Mac

Apple va oferi totul sub forma unor pachete speciale care vor fi disponibile in aplicatia TV, intai in SUA, apoi la nivel global, tot continutul finantat de catre ea urmand a fi accesat gratuit de catre clientii sai. Apple s-a chinuit timp de cativa ani sa-si lanseze serviciul de streaming video, insa acum poate sa o faca pentru ca majoritatea competitorilor sunt deja prezenti cam peste tot in lume.

“Apple is planning to launch its upcoming TV subscription service in more than 100 countries. That would quickly make Apple a competitor with both Amazon and Netflix, both of whose video services are widely available internationally. Apple is working to launch its new TV service in the U.S. in the first half of next year and will make the app available globally in the following months.”

Cei de la Apple vor putea oferi gratuit filmele si serialele lor TV, vor vinde abonamente pentru celelalte servicii prin aplicatia TV, iar asa vor avea un serviciu care combina si Neflix, Amazon, Hulu, si alte servicii, Este neclar deocamdata de cat timp mai are nevoie compania pentru a lansa aceasta platforma, insa o putem astepta uneva prin primavara anului viitor intr-o prezentare oficiala.

This post was last modified on oct. 26, 2018, 8:33 PM 20:33

Disqus Comments Loading...