X

Facebook Messenger: NOUA Interfata LANSATA, Aduce DARK MODE

Facebook Messenger are o noua interfata pentru aplicatie lansata cu cea mai recenta actualizare pentru aplicatiile iPhone si Android, compania americana dorind sa le ofere utilizatorilor o noua experienta de a utiliza platforma. Facebook spune ca aceasta ar fi versiunea 4 a interfetei pentru aplicatiile sale, iar printre noutatile importante care sunt oferite pentru utilizatorii Facebook Messenger pe iPhone si Android se numara in sfarsit si un dark mode cerut de ani de zile.

Facebook Messenger are interfata mult simplificata de catre compania americana, unele dintre lucrurile inutile introduse in ultimii ani fiind date uitarii pentru a face loc unei experiente mult mai placute. Navigarea prin aplicatie a fost simplificata printr-o schimbare a meniuui cu tab-uri, acum existand si o singura sectiune pentru chat-uri, indiferent de ce tip sunt, iar pentru a face rapid poze exista un buton pentru camera in partea superioara dreapta a interfetei.

Facebook Messenger: NOUA Interfata LANSATA, Aduce DARK MODE

Facebook Messenger are toate aceste schimbari facute pentru ca in urma unui studiu facut de catre compania Facebook s-a ajuns la concluzia ca 7 din 10 utilizatori prefera simplitatea, asa ca aplicatia a fost modificata. Facebook Messenger permite deasemenea personalizarea conversatiilor cu nickname-uri proprii, emoji, si culori noi pentru interfata de chat, deci vorbim despre noi optiuni pentru a face experienta de conversatie mult mai placuta, si mai potrivita pentru ceea ce dorim noi cu adevarat sa facem.

Facebook Messenger vine deasemenea si cu un dark mode, pe care multa lume il astepta, insa din pacate el nu poate fi aplicat pentru intreaga aplicatie, ci doar pentru conversatii individuale, iar asta trebuie setat manual pentru fiecare in parte. Din pacate aceasta este partea proasta a schimbarii de astazi, insa partea buna este totusi ca Facebook Messenger are parte de modificari facute, aparent, in baza a ceea ce isi doresc oameni, si nu doar in baza a ceea ce vrea Facebook sa facem.

This post was last modified on oct. 25, 2018, 8:22 PM 20:22

Disqus Comments Loading...