X

Google Photos a CRESCUT Limita pentru Pozele Incarcate

Google Photos facut zilele trecute o modificare substantiala pentru albume, astfel ca acum utilizatorii pot stoca mult mai multe poze in cadrul albumelor pe care le creeaza in cadrul platformei celor de la Google. Conform celor care au descoperit si testat aceasta modificare, Google Photos permite adaugarea a 10.000 de poze in Live Albums, o functie care a fost lansata la inceputul acestei luni de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Google Photos a lansat functia Live Albums pentru a le permite utilizatorilor sa adauge in mod automat intr-un anumit album poze cu persoane, sau anumale de companie, totul fiind facut multumita inteligentei artificiale a companiei. Google Photos recunoaste in mod automat persoanele si animalele de companie din pozele noastre si le ataseaza la un album, sau altul, astfel ca utilizatorii nu trebuie sa mai caute singuri printre poze pentru a adauga ceea ce vor sa vada acolo.

Google Photos a CRESCUT Limita pentru Pozele Incarcate

Google Photos avea pana in prezent o limita de 2000 de poze pentru functia Live Albums

, iar cresterea de 5 ori pana la 10.000 este facuta fara vreo explicatie oferita de catre compania americana pana acum. Desi e greu ca oamenii sa ajunga la 10.000 de poze intr-un album de acest gen in Google Photos, daca limita va fi atinsa, atunci incarcarea automata va fi oprita automat de catre platforma, iar atunci va trebui sa stergeti manual pozele pe care nu doriti sa le mai aveti acolo.

Google Photos limiteaza la 10.000 doar pozele, pentru ca puteti salva acolo inca 10.000 de clipuri video, pentru un total de 20.000 de materiale multimedia care pot fi accesate atunci cand aveti nevoie. Platforma Google Photos este foarte apreciata de catre utilizatori din lumea intreaga, atat de pe iPhone, cat si de pe Android, asa ca e de asteptat ca in viitor alte surprize placute de acest gen sa apara pentru cei care folosesc aceasta platforma.

This post was last modified on oct. 28, 2018, 5:30 PM 17:30

Disqus Comments Loading...