X

iOS 12.1: DATA de LANSARE Anuntata OFICIAL

iOS 12.1 are data de lansare anuntata oficial de catre un operator de telefonie mobila, acesta confirmand pentru un client cand urmeaza sa fie disponibila functia dual-SIM pentru telefoanele iPhone XS. Cei de la Apple au spus ca vor lansa functia dual-SIM pentru telefoanele iPhone XS si XR abia impreuna cu iOS 12.1, iar conform unui operator de telefonie mobila din India, data de lansare pentru actualizare este 30 octombrie, adica ziua de marti.

iOS 12.1 a avut anuntata de catre compania Apple lansarea functiei dual-SIM impreuna cu aceasta actualizare a sistemului de operare, asa ca era normal ca un operator de telefonie mobila sa ofere confirmarea pentru aparitia sa. Cei de la Apple ofera functia dual-SIM pentru seriile iPhone XS si iPhone XR doar impreuna cu un numar limitat de operatori de telefonie mobila de pe intregul glob, asa ca nu va asteptati ca ea sa fie disponibila inclusiv in Romania din 30 octombrie.

iOS 12.1: DATA de LANSARE Anuntata OFICIAL

iOS 12.1 are lansarea programata de catre Apple pentru 30 octombrie, adica exact in ziua in care are loc si conferinta pentru prezentarea noilor modele de tablete iPad Pro 2018, dar si a unor noi modele de Mac-uri. Cei de la Apple urmeaza sa anunte o serie de functii noi pentru iOS 12.1 care au fost special gandite pentru aceste tablete, asa ca era normal ca lansarea actualizarii sa nu fie disponibila inainte ca ele sa fie prezentate in mod oficial, lansarea pentru ele avand loc mai tarziu.

iOS 12.1 are lansarea programata pentru 30 octombrie de catre Apple, iar desi conferinta va incepe in cursul dupa-amiezii, actualizarea pentru sistemul de operare va fi disponibila incepand cu ora 20:00 a zilei de 30 octombrie. iOS 12.1 va fi oferit pentru aceleasi iPhone, iPad, si iPod Touch-uri care pot rula si versiunea originala a sistemului de operare, asa ca daca ati facut deja actualizarea, o veti putea face si pe aceasta cand va fi disponibila.

This post was last modified on oct. 28, 2018, 4:34 PM 16:34

Disqus Comments Loading...