X

Google Maps. Cum Folosesti DARK MODE Oricand

Google Maps. Aplicatia companiei Google are implementat un sistem Dark Mode inca de acum cativa ani, acesta fiind activat, in principal, pe timp de noapte, pentru a usura folosirea hartilor care sunt disponibile. Functia este una extrem de utila pentru foarte multa lume, insa nu putea fi folosita chiar oricand, dar asta se schimba, deoarece acum acest dark mode din Google Maps poate fi activat in orice moment al folosirii aplicatiei, multumita companiei Google.

Google Maps. Atat in aplicatia pentru iPhone, cat si in cea pentru Android, cei de la Google au implementat posibilitatea de a alege folosirea Dark Mode-ului indiferent de momentul zilei in care utilizam aplicatia. Aceasta schimbare este una extrem de buna, in special pentru telefoanele cu ecrane OLED, deoarece acestea vor consuma mai putina energie cand aplicatia Google Maps este folosita, si stim cu totii cam cat de mare poate fi consumul in aceste situatii.

Dark Mode in orice moment pentru Google Maps

Google Maps. Puteti vedea in imaginea de mai sus cam cum arata setarea ce poate fi folosita pentru activarea acestui dark mode in orice moment al zilei, cei de la Google permitand folosirea sa in mod automat, cu interfata de zi, sau de noapte. Incercand setarea pe iPhone XS Max, din pacate nu se schimba nimic in aplicatia Google Maps, asa ca ramane sa spuneti si voi daca ati avut succes in modificarea interfetei, sau daca nu va puteti folosi de dark mode.

Google Maps. Folosirea hartilor cu dark mode ar trebui sa ofere o experienta mai buna de utilizare, in general interfetele intunecate fiind mai putin obositoare pentru ochi, in special in cazul utilizarii indelungate. Google Maps ar trebui sa aiba aceasta functionalitate disponibila pentru cele mai recente versiuni ale aplicatiilor pentru iPhone si Android, asa ca daca setarea inca nu va apare, asigurati-va ca le aveti instalate, sau faceti update cat mai rapid.

This post was last modified on nov. 1, 2018, 5:06 PM 17:06

Disqus Comments Loading...