X

PRIMUL Telefon Pliabil a fost LANSAT, e SCUMP (VIDEO)

FlexPai este primul telefon pliabil creat de catre vreun producator de smartphone-uri, iar in scurtul clip video de mai jos puteti vedea cum arata acest nou produs, el fiind pregatit pentru lansare in cursul zilei de maine. Vorbim despre un telefon pliabil care vine inaintea Samsung INFINITY V, sau cum se va numi telefonul celor de la Samsung, si care arata mai mult ca o tableta decat ca un telefon in adevaratul sens al cuvantului, dar chinezii asa il vor pune in vanzare, la pretul de 1300 de dolari.

Dupa cum puteti vedea, vorbim despre un telefon pliabil care are o interfata ce combina iOS si Android, dar asta era de asteptat de la un dispozitiv de acest gen, chinezii fiind mari fani ai iOS-ului. Lasand asta la o parte, telefonul este foarte mare, ca o mini tableta cand este pliat, si ca o tableta, in adevaratul sens al cuvantului, atunci cand este deschis, dimensiunile sale fiind foarte mari, poate chiar mai mari decat ale produsului pregatit de catre Samsung.

Telefonul pliabil care, de fapt, este o tableta pliabila

Specificatiile nu au fost inca dezvaluite pentru acest model de telefon pliabil, insa s-ar parea ca va avea 6 GB de memorie RAM si 128 GB spatiu de stocare, deci e posibil sa aiba un chip Snapdragon 845 integrat. E normal sa nu vina cu altceva, pentru ca nici nu exista alte chip-uri lansate deocamdata, insa nu ar fi exclus sa aiba un chip MediaTek, compania avand foarte multi clienti in China, in special pentru produse necunoscute, chiar daca ele sunt oferite ca premiere.

Acest prim telefon pliabil are un design foarte ciudat, are cate o carcasa prinsa de cealalta cu o bucata lata de cablu, accent foarte mare nefiind pus pe felul in care arata acest model de telefon pliabil. Desigur ca era de asteptat ca o companie necunoscuta sa nu aduca pe piata ceva care sa arate grozav, insa sunt curios sa aflu ce parere aveti voi cu privire la acest model de smartphone, mai ales ca Samsung, Huawei, si altii, investesc foarte mult in solutii proprii.

This post was last modified on nov. 2, 2018, 12:50 PM 12:50

Disqus Comments Loading...