X

Samsung. Telefoanele UIMITOARE Anuntate pentru 2019

Samsung. T3 2018 nu a fost unul chiar atat de bun pentru compania coreeana, ea inregistrand o noua scadere a incasarilor si profitului pentru divizia de smartphone-uri, pentru al nu stiu catelea trimestru consecutiv. Cei de la Samsung stiu ca au o mare problema cu faptul ca oamenii nu le mai cauta telefoanele la fel ca inainte, asa ca pentru 2019 au anuntat ca intentioneaza sa pregateasca o serie de telefoane uimitoare pentru a-si creste vanzarile.

Samsung. Intr-un comunicat de presa publicat ieri, coreenii au confirmat faptul ca in 2019 vor lansa telefoane pliabile si telefoane 5G pentru a fi mai competitivi pe o piata aflata in plina schimbare in momentul de fata. Desigur ca acestea nu sunt chiar noutati majore, diverse zvonuri din ultimele saptamani anuntand faptul ca Samsung intentioneaza sa lanseze telefoane 5G in 2019, despre Samsung INFINITY V fiind facute o varietate de anunturi oficiale pana acum.

Samsung. Telefoanele UIMITOARE Anuntate pentru 2019

Samsung. Primul telefon 5G pe care coreenii ar intentiona sa il lanseze ar fi Samsung GALAXY S10, insa doar in Coreea de Sud, acolo unde ar si avea cum sa fie folosit de catre cei care il vor cumpara. Din pacate, cei de la Samsung nu prea intentioneaza sa aduca tehnologia 5G in Europa pana, cel mai devreme, a doua jumatate a anului 2019, dar asta este perfect normal, din moment ce nici nu avem retele 5G care sa permita folosirea acestor modele de telefoane.

“Samsung will strive to expand sales of premium smartphones through differentiated design and a diversified lineup. The Company will also solidify its market leadership by adopting cutting-edge technologies across its entire Galaxy lineup, including the Galaxy A series. Moreover, Samsung will strengthen its competitiveness in the mid- to long-term by leading innovation with the launch of foldable and 5G smartphones as well as enhancing its Bixby-based AI and IoT services.”

Samsung. Despre telefonul pliabil stim deja cam tot ce era de stiut, coreenii dorind sa-l puna in vanzare in prima parte a anului 2019, insa Samsung INFINITY V, sau Samsung GALAXY X/F, urmeaza sa fie partial prezentat luna aceasta. Samsung are planuri foarte mari pentru anul 2019, si are nevoie de foarte multe schimbari pentru telefoanele sale, iar asta deoarece vanzarile sunt atat de slabe, incat fara modificari majore pentru seria de produse, vanzarile risca sa scada in continuare.

This post was last modified on nov. 3, 2018, 1:36 PM 13:36

Disqus Comments Loading...