X

WhatsApp. Functia SECRETA pe care o ASTEPTAI

WhatsApp. Functia secreta pe care o asteptai a fost descoperita in aplicatia dezvoltata de catre compania Facebook, iar asta la doar o zi dupa ce s-a confirmat pentru lumea intreaga ca vom vedea reclame in functia Status. Functia secreta despre care vorbim astazi le va permite utilizatorilor WhatsApp sa trimita mesaje private persoanelor cu care impart acelasi grup de conversatii, in momentul de fata ceva similar nefiind disponibil pentru utilizatorii din lumea intreaga.

WhatsApp. Aceasta functie pentru a trimite mesaje private catre diversi oameni este implementata de catre companie in versiunea beta a aplicatiei pentru Android, dar cu siguranta va ajunge pe toate platformele unde ea este oferita. Pentru a raspunde unui mesaj trimis intr-un grup de convrsatii, e suficient ca o persoana sa selecteze cel mesaj, iar optiunea Reply Privately va fi vizibila in aplicatia WhatsApp pentru a trimite un mesaj privat respectivei persoane.

WhatsApp. Functia SECRETA pe care o ASTEPTAI

WhatsApp. Se pare ca indiferent cat de vechi ar fi un mesaj publicat intr-un grup de conversatii, oricine va putea trimite mesaje private persoanelor care le-au publicat, deci nu exista restrictii din acest punct de vedere. Nu conteaza nici daca un grup de conversatii are limitata posibilitatea de a publica mesaje doar pentru administratori, aplicatia WhatsApp permitand trimiterea de mesaje private si catre acestia, si catre cei care au publicat mesaje inainte de impunerea restrictiei.

WhatsApp. Implementarea acestei functii este surprinzatoare din moment ce acum cateva saptamani a fost interzisa trimiterea de mesaje in grupurile de conversatii pentru a impiedica raspandirea de stiri false prin platforma. Aceasta noua functionalitate a WhatsApp va readuce posibilitatea de a face asta, asa ca va fi interesant de vazut cum va fi ea exploatata de catre cei care vor sa raspandeasca un numar cat mai mare de stiri false in cadrul platformei de mesagerie.

This post was last modified on nov. 4, 2018, 8:05 AM 08:05

Disqus Comments Loading...