X

Samsung. Telefonul SPECIAL cu o Functie NEASTEPTATA

Samsung. Un telefon cu o functie speciala la care nimeni nu se astepta este in momentul de fata in proces de dezvoltare in cadrul companiei coreene, si el vine ca o adevarata surpriza pentru toata lumea. Desi cei de la Google si HTC au implementat in propriile telefoane o functie care permite strangerea acestora in mana pentru a controla functii ale Android, cei de la Samsung n-au dat vreodata de inteles ca vor sa ofere ceva similar, cel putin pana acum.

Samsung. Compania coreeana lucreaza in momentul de fata la un telefon care are senzori de presiune in marginile carcasei, strangerea lor controland diverse functii ale sistemului de operare Android. Brevetul de inventie a fost trimis in aprilie 2017 pentru inregistrare de catre compania Samsung, si a fost inregistrat abia recent, deci vorbim despre o tehnologie la care coreenii lucreaza de ceva timp, si care ar putea ajunge intr-un viitor model de telefon.

Samsung. Telefonul SPECIAL cu o Functie NEASTEPTATA

Samsung. In brevetul de inventie pentru acest viitor telefon, compania sustine ca senzorii de presiune implementati in telefon pot actiona diverse functii ale Android in functie de puterea cu care este aplicata forta asupra lor. Toata aceasta functionalitate nu este noua, iar asta pentru ca am mai vazut functii similare de la telefoanele celor de la Google, sau HTC, iar Samsung incearca acum doar sa implementeze ceva ce nu a avut vreodata succes.

Samsung. Avand in vedere ca se lucreaza de cam un an la aceasta tehnologie, si ea inca nu a fost implementata, deocamdata nu se stie cand ar putea fi ea integrata intr-un smartphone vandut pentru clienti. Acestea fiind spuse, Samsung vrea sa revitalizeze tehnologii care n-au avut succes in alte modele de telefoane, iar aceasta tentativa ar putea fi un esec, insa ramane de vazut daca nu cumva vor exista si surprize pentru functionalitate.

This post was last modified on nov. 4, 2018, 10:50 AM 10:50

Disqus Comments Loading...