X

Apple Watch. Popularitate in Crestere in T3 2018

Apple Watch. Smartwatch-urile raman in continuare o categorie de produse in care oamenii nu investesc prea mult, sau deloc, insa comania Apple se bucura de vanzari foarte bune penru ele. Conform celor mai recente date ale analistilor, diversele modele ale Apple Watch aflate acum in vanzare ar fi inregistrat vanzari de 4.5 milioane de unitati in T3 2018.

Apple Watch. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca vanzarile companiai Apple ar fi crescut cu 0.9 milioane de unitati fata de T3 2018, o crestere substantiala, insa mai mica decat cea inregistrata de catre Fitbit. Vedem ca in cazul acestei companii vorbim despre vanzari de 1.5 milioane de smartwatch-uri in T3 2018, de la 0 in T3 2017, intrecand chiar si Samsung.

Apple Watch. Popularitate in Crestere in T3 2018

Apple Watch. Samsung a reusit deasemenea sa inregistreze o crestere moderata in vanzari, cam jumatate fata de Apple, Garmin avand o crestere mai mica de atat. Interesant este totusi ca piata smartwatch a crecut cu 4 milioane de unitati in T3 2018 fata de T3 2017, deci popularitatea produselor precum Apple Watch este in crestere, dar vanzarile raman destul de mici.

Apple Watch. Cei de la Apple s-au bucurat intotdeauna de succes foarte mare cu aceste tipuri de produse, ia asta pentru ca ele ofera mai multe decat celelalte de pe piata. Chiar daca unele functii lipsest fata de Wear OS, exista altele care compenseaza, si in plus, ecosistemul de aplicatii face Apple Watch atat de atractiv pentru utilizatorii din lumea intreaga.

This post was last modified on nov. 5, 2018, 7:32 AM 07:32

Disqus Comments Loading...