X

Nokia 9. Detalii EXCLUSIVE despre Noul Telefon

Nokia 9. Noi detalii dezvaluie telefonul foarte asteptat de catre un numar mare de utilizatori din lumea intreaga, compania finlandeza HMD Global avand planuri foarte mari cu privire la acest dispozitiv. Nokia 9 este in momentul de fata in plin proces de devoltare, fiind descoperit faptul ca telefonul ruleaza Android 9, dar si ca el are numele de cod Olympic, lansarea dispozitivului apropiindu-se cu pasi repezi, desi putina lume mai credea ca-l va vedea curand.

Nokia 9. Faptul ca Android 9 este instalat pe acest telefon confirma ideea ca el va oferi si cele mai bune procesoare, plus cele mai noi functii disponibile pentru acest sistem de operare, asa cum ar fi si normal. Informatiile privind numele de cod al Nokia 9, si sistemul de operare instalat pe telefon, vin de la FIH Mobile, o companie subsidiara a Foxconn, care produce telefoane iPhone, si se pare ca va produce inclusiv telefonul celor de la HMD Global.

Nokia 9. Detalii EXCLUSIVE despre Noul Telefon

Nokia 9

. Numele de cod Olympic e logic din moment ce vorbim despre un telefon care are 5 camere principale, iar din moment ce datele au fost preluate de pe serverele unui producator de telefoane, oare ce dubii mai pot exista ? Interesant este faptul ca Nokia 9 ruleaza cea mai recenta versiune a Andorid 9, care include si patch-urile de securitate pentru luna noiembrie, asa ca procesul de dezvoltare se desfasuaoara la intensitate maxima in momentul de fata.

Nokia 9. Procesul de dezvoltare al acestui model de telefon a inceput in prima parte a acestui an, dispozitivul fiind deasemenea certificat in China acum cateva luni bune, fara a fi totusi pus in vanzare acolo. Dupa cum se desfasoara lucrurile in momentul de fata, e putin probabil ca Nokia 9 sa fie prezentat oficial pana in 2019, lansarea urmand a avea mai mult ca sigur loc abia anul viitor, dar deocamdata nu se stie clar in ce moment ar trebui sa se intample acest lucru.

This post was last modified on nov. 5, 2018, 6:34 PM 18:34

Disqus Comments Loading...