X

WhatsApp. Functia NOUA de care AVEAI NEVOIE

WhatsApp. Aplicatia este in mod constant imbunatatita pentru a ne oferi functii care sunt utile pentru folosirea zilnica pe iPhone si Android, iar una recent descoperita confirma ca vom avea parte de o experienta mai buna. Vorbim despre o functie noua pentru momentele in care retrimitem, forward, un mesaj catre alte contacte din cadrul platformei WhatsApp, aplicatia urmand a ne afisa inclusiv un preview pentru mesajul pe care-l partajam.

WhatsApp. Puteti vedea in imaginea de mai jos cam cum arata interfata prin care pot fi retrimise mesajele primite deja pe iPhone si Android, iar in acel preview vom vedea inclusiv imaginile si clipurile video care urmeaza sa fie partajate. Ideea din spatele acestei schimbari pentru WhatsApp are la baza faptul ca utilizatorii vor putea sa vada foarte clar ce le trimit contactelor, lucru care pana in prezent nu era posibil, mesajele fiind trimise automat la apasare butonului, fara vreun preview.

WhatsApp. Functia NOUA de care AVEAI NEVOIE

WhatsApp. In momentul de fata aceasta functie este implementata in versiunea pentru Android a aplicatiei de mesagerie, ea urmand a ajunge la un moment dat inclusiv in versiunea pentru telefoanele iPhone. Cel mai probabil, interfata pe care WhatsApp o va avea si pentru iPhone va fi un foarte similara, asa ca vedeti cu mult in avans ceea ce urmeaza sa ofere compania americana pentru utilizatorii din lumea intreaga cu mult inainte de a fi oferita actualizarea.

WhatsApp. Separat de aceasta schimbare pentru retrimiterea mesajelor, compania americana are are si alte schimbari interesante in lucru pentru utilizatori, dar si unele proaste, mai exact implementarea de reclame in functia Status. Acestea fiind spuse, pe masura ce aceasta functie, sau altele, vor fi implementate in aplicatia WhatsApp, va voi anunta, deci ramane doar sa vedem ce alte surprize mai exista in proces de pregatire pentru utilizatorii din lumea intreaga.

This post was last modified on nov. 7, 2018, 11:22 AM 11:22

Disqus Comments Loading...