X

Samsung. ANUNT MAJOR privind LANSAREA Android 9

Samsung. Foarte multa lume asteapta lansarea Android 9 pentru telefoanele pe care le vinde compania coreeana, iar din cate se pare, actualizarea importanta urmeaza sa fie oferita foarte curand. Mai exact, cei de la Samsung intentioneaza sa anunte lansarea Android 9 pentru telefoanele lor chiar in cursul unei conferinte care este programata pentru a avea loc in aceasta seara, Samsung GALAXY X urmand a fi dezvaluit in mod oficial peste cateva ore.

Samsung. Pentru moment, Android 9 va fi oferit doar in versiune beta de catre coreeni pentru clientii din lumea intreaga, deci unii se vor putea inscrie pentru a testa actualizarea, asa cum se intampla in fiecare an. Pana acum au aparut pe internet o varietate de clipuri video care ne-au aratat de fel de update intentioneaza Samsung sa ofere pentru Android 9 si Samsung Experience 10, asa ca multa lume stie deja la ce sa se astepte de la actualizare.

Samsung. ANUNT MAJOR privind LANSAREA Android 9

Samsung. Printre noutatile cele mai importante pe care Android 9 le va aduce pentru utilizatorii din lumea intreaga se numara un Dark Mode, un nou sistem de navigatie, sau noi scurtaturi pentru utilizarea de aplicatii. Cei de la Samsung intentioneaza sa le ofere clientilor experienta completa a Android 9 pentru telefoanele lor, asa ca utilizatorii ar trebui sa aiba parte de cea mai buna experienta posibila atunci cand isi folosesc telefoanele in fiecare zi.

“Samsung just made two important revelations through the Samsung Developers Conference 2018 app. The company’s schedule for SDC 2018 will include a dedicated session where it will reveal its new Android 9.0 Pie beta program and tell us how its new foldable displays will make new user experiences possible.”

Samsung. Astazi coreenii urmeaza sa anunte lansarea actualizarii in versiune beta, pentru testare de catre oamenii din lumea intreaga, iar asta inseamna ca versiunea finala a sistemului de operare va fi disponibila abia undeva pe anul viitor. Se speculeaza ca prin februarie, sau martie, ar urma sa fie lansata actualizarea Android 9 pentru actualele Samsung GALAXY S9 sau Samsung GALAXY Note 9, insa ramane de vazut daca nu cumva clientii vor avea parte de o surpriza, si o lansare timpurie.

This post was last modified on nov. 8, 2018, 6:31 PM 18:31

Disqus Comments Loading...