X

Samsung GALAXY X: LIVE, Prezentarea Noului Telefon

Samsung GALAXY X. Live in aceasta seara de la ora 20:00 compania Samsung va prezenta primul sau telefon pliabil in cadrul unei conferinte care este dedicata dezvoltatorilor de aplicatii pentru telefoanele sale. Cel putin interfata Samsung GALAXY X va fi prezentata de catre compania coreeana in aceasta seara pentru intreaga lume, si vorbim despre un eveniment asteptat de catre o lume intreaga din cauza importantei acestui dispozitiv atat de asteptat.

Samsung GALAXY X. Nu trebuie sa aveti asteptari foarte mari de la prezentarea live pe care compania coreeana o va face in aceasta seara, iar asta pentru ca s-ar putea sa nu vedem chiar tot ceea ce asteptam de la coreeni. E foarte posibil ca un telefon pliabil real sa nu fie prezentat in aceasta seara de catre compania coreeana, iar asta pentru ca Samsung GALAXY X nu ar fi suficient de bine pegatit pentru lansare, dar poate ca un prototip a putut fi totusi incropit.

Samsung GALAXY X: LIVE, Prezentarea Noului Telefon

Samsung GALAXY X. Multe zvonuri ne-au spus ca Samsung va prezenta fizic astazi telefonul sau pliabil, unele recente au spus ca asta nu se va intampla, insa coreenii vor totusi sa faca o serie de anunturi importante. Ca sa fiu complet sincer, avand in vedere cat de mult interes exista pentru telefon, ar fi de asteptat ca destule detalii pentru Samsung GALAXY X sa fie anuntate, mai ales ca un telefon pliabil a fost deja prezentat oficial de catre un alt producator.

Samsung GALAXY X. Chiar daca noul model de telefon va fi prezentat astazi chiar si intr-o forma “rudimentara” vor mai trece cateva luni bune pana cand vom vedea versiunea sa finala prezentata de catre coreeni. Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca Samsung GALAXY X va fi lansat abia undeva prin februarie – martie, insa totul depinde de rapiditatea cu care poate fi finalizat procesul de dezvoltare pentru acest nou model de telefon.

This post was last modified on nov. 7, 2018, 6:15 PM 18:15

Disqus Comments Loading...