X

Facebook Messenger. Cat de RAPID poti STERGE Mesajele Trimise

Facebook Messenger. Ieri compania Facebook a anuntat in mod oficial faptul ca va implementa in aplicatia de mesagerie o functie care va permite stergerea mesajelor trimise catre persoanele cu care purtam conversatii. Vorbim aici despre o functie cunoscuta in lumea intreaga cu denumirea unsend, Facebook Messenger avand confirmata implementarea ei chiar in lista de schimbari pentru o actualizare recenta lansata in App Store de catre cei de la Facebook.

Facebook Messenger. In mesajul prin care aceasta functie a fost anuntata pentru lumea intreaga, compania Facebook a anuntat ca urmeaza sa permita stergerea mesajelor trimise cu maxim 10 minute in urma. Practic, daca ati trimis un mesaj acum prin Facebook Messenger catre o alta persoana, atunci aveti doar 10 minute la dispozitie pentru a sterge respectivul mesaj atat din telefoanele voastre, cat si din telefonul interlocutorului, functionalitatea fiind oferita inclusiv de catre WhatsApp de ceva vreme.

Facebook Messenger. Cat de RAPID poti STERGE Mesajele Trimise

Facebook Messenger. Foarte multa lume a cerut de ani si ani de zile implementarea optiunii de a sterge mesajele trimise catre alte persoane, nu doar din telefoanele noastre, ci si din telefoanele interlocutorilor, iar dupa integrarea in WhatsApp, era asteptata peste tot. Acum lucrurile au devenit oficiale, iar Facebook Messenger ne va permite sa retragem mesajele gresite, sau trimise din greseala catre persoanele cu care purtam diverse conversatii, asa ca veti evita discutii inutile pentru greselile pe care le faceti.

“Coming soon: Remove a message from a chat thread after it’s been sent. If you accidentally send the wrong photo, incorrect information or message the wrong thread, you can easily correct it by removing the message within ten minutes of sending it.”

Facebook Messenger. Deocamdata nu este clara data la care aceasta noua functionalitate va fi disponibila pentru toata lumea, insa este de asteptat ca noi sa nu avem foarte mult de cerut pana cand ea sa fie disponibila. E foarte posibil ca aceasta noua functie pentru Facebook Messenger sa fie implementata de catre companie direct din serverele sale, fara a anunta pe cineva, asa ca ramane doar de vazut cand va fi activat totul.

This post was last modified on nov. 10, 2018, 11:29 AM 11:29

Disqus Comments Loading...