X

WhatsApp. INSTALEAZA acum PRIMA versiune Beta pentru iPhone

WhatsApp. Dupa ani de zile in care a oferit versiunile beta ale aplicatiei exclusiv pentru utilizatorii platformei Android, iata ca incepand cu toamna anului 2018 exista si versiuni beta care sunt disponibile pentru iPhone. Compania WhatsApp nu a promovat prea mult faptul ca urmeaza sa ofere aplicatia sa in versiune beta inclusiv pe iPhone, insa acest lucru este real, si puteti sa instalati chiar acum cea mai recenta versiune beta a aplicatiei pentru telefoanele voastre.

WhatsApp. Pentru a putea instala versiunea beta a aplicatiei si pe telefoanele iPhone, mai intai trebuie sa instalati din App Store aplicatia TestFlight pe care compania Apple o ofera pentru dezvoltatorii care vor sa ofere aplicatii spre testare. Dupa ce ati instalat aplicatia Testflight in terminalele voastre iPhone, va trebui sa accesati acet link pentru a accesa sistemul de invitatii care a fost creat de catre cei de la WhatsApp pentru a testa aplicatia si cu utilizatorii iPhone.

WhatsApp. INSTALEAZA acum PRIMA versiune Beta pentru iPhone

WhatsApp. Dupa ce ati accesat acel link si ati ajuns in sectiunea TestFlight dedicata aplicatiei, va trebui sa apasati Accept pentru a cere o invitatie de a participa la sistem, daca mai sunt disponibile. In cazul in care nu vedeti butonul Accept, atunci va trebui sa mai verificati aplicatia pentru a vedea cand se elibereaza un loc si veti putea isntala versiunea beta a WhatsApp in telefonul vostru iPhone, interesul si cererea fiind foarte mari in momentul de fata pentru aplicatie.

WhatsApp. Lansarea programului beta de testare a aplicatiei si pentru telefoanele iPhone este un mare pas inainte facut de catre compania americana, care va verifica in sfarsit noile functii si cu utilizatorii care urmeaza sa le foloseasca efectiv in telefoane. Avand in vedere dorinta foarte mare a utilizatorilor de a testa orice functie noua pentru WhatsApp, va recomand sa aveti rabdare, iar in cazul in care nu exista inca locuri libere pentru testare, sa mai incercati in viitor.

This post was last modified on nov. 11, 2018, 8:14 PM 20:14

Disqus Comments Loading...