X

Samsung. Produsul NEASTEAPTAT Confirmat Oficial

Samsung. Un nou produs complet neasteptat este confirmat oficial chiar de catre compania coreeana, ea dezvaluindu-si in mod surprinzator planurile cu mult inainte sa aflam informatii de la presedintele sau. In imaginile de mai jos aveti un brevet de inventie inregistrat de catre cei de la Samsung pentru o tableta pliabila pe care o au in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, deci ea e in proces de pregatire de foarte mult timp.

Samsung. Dezvaluirea privind lansarea acestei tablete pliabile vine la doar o saptamana dupa ce am vazut in premiera primul telefon pliabil pe care coreenii l-au pregatit pentru lansare in cursul anului 2019. Exact ca si in cazul acelui telefon, sunt dezvaluite doar franturi de informatii cu privire la planurile celor de le Samsung, insa daca interesul va fi suficient de mare, atunci cel mai probabil vor fi oferite si informatii oficiale care ne vor spune si cam cand ar trebui sa fie lansat.

Samsung. Produsul NEASTEAPTAT Confirmat Oficial

Samsung. Dupa cum puteti vedea, vorbim despre un ecran urias care este gandit pentru implementare in aceasta tableta pliabila, doua articulatii fiind folosite de catre coreeni pentru a imparti ecranul cand nu e deschisa tableta. Pliand ecranul flexibil al tabletei, cei de la Samsung prezinta o situatie in care utilizatorul ar avea o treine din spatiul total al ecranului pentru a vedea informatii, deci vorbim despre o reducere substantiala fata de utilizarea normala.

Samsung. Teoretic, atunci cand este pliata, aceasta tableta ar oferi un ecran cu diagonala ceva mai mare decat cea a unui phablet, insa deocamdata nu se cunosc informatii privind specificatiile acestuia. Desi acesta tableta pliabila este in proces de dezvoltare la compania Samsung in momentul de fata, eventuala sa lansare depinde de succesul pe care il va avea telefonul pliabil ce va fi pus in vanzare in cursul lunii martie a anului 2019 de catre coreeni.

This post was last modified on nov. 16, 2018, 8:46 PM 20:46

Disqus Comments Loading...